「好似無人開」女士香水討論 3

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
應該冇野既
岩岩收到短訊話枝香水到o左7仔
過兩日番工拎o左再報告下有冇事
買o左呢set之後送d舊香水比人散貨
點解有衣物回收但冇香水回收
我D朋友唔用香水
香水回收呢個主意好,幫到D冇乜預算買目標香水嘅人,又唔會浪費支香水同屋企D位
原來係咁
咁kilian係香港邊到有店
講到咁正
好想試下bbbg
經過大家火燒荷包
又入左luna duchess rose 仲睇中左pen記另外2枝
真係要斬手指
係未有香水回收之前 唯有盡力d用
Harvey Nichols 太古廣場同置地有
仲想入pen記邊兩枝

我都睇緊Annick Goutal枝petite Cherie
斬手指都唔掂
前兩日去左上環店
試下試下就買左Yosh Koing
我想試皮革味,試左一兩支係好皮革
但好重味好冬天,感覺唔襯香港嘅冬天
呢支算係皮革入門級,
中調係蘋果味,但一啲都唔甜
春夏都用得
而且噴落我度同我幾夾,似溶入皮膚咁
又跌錢
係GGGB 呀絲
快啲去試啦好正
火燒荷包
Petite cherie 我試過,我自己覺得太甜
我都好想快啲去
今日買埋a la rose shower cream
我都想買佢個cream 同hair mist 但呢排買得太多要收收手先
入咗化妝同香水po之後 冇停過洗錢
唔爭在買埋hair mist 啦咁
我都有買,唯一一個味道係買曬所有嘢
Ellenisia 好香 一聞就覺得係你啦花香味,一開始係蘭花味 之後就玫瑰 茉莉 sa話用左花“lum”
Elisabethan rose就觀望中 未聞過但覺得個樽好靚
啱啱mark 低左想買/ 試邊幾支
pen 記 elizabethan rose
gggb
gabrielle
仲想買埋a la rose hair mist 同cream
咁搞法返幾多part time 都唔掂 呢個post 真係好危險
噚晚出去飲嘢用咗GGGB 個個都話香 老遠都聞到我陣味
甜得嚟粉唔粉
去聞埋再考慮一齊入手啦
已買

好開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞