男人的浪漫(16)Nokia Connecting People

1001 回覆
21 Like 5 Dislike
按名分類
我反而驚佢下年Nokia 9先叫旗艦
到時8.x 變左中高
用緊7 plus
想問下有冇巴打知點解就算我del哂影果d相
設定果到睇儲存空間 圖片都仲有成4gb?
都係唔等算
差唔多成半年
等半年就執柒左佢啦 到時d舊棋艦都減晒價 三千幾 我比多少少買s9唔好
岩岩打去問全線冇貨
唔個啲貨炒哂去邊
胃訊應該有
Nokia X7 係咪大陸版先有S710
焗住人買水貨姐
根本而家只係大陸公佈咗有X7,未正式公佈任何國際版
Nokia 9都係年頭先出?
但下年d機都開始用855佢仲係845
可能改855呢,橫掂未公佈
我見網上d消息都話係845
想要部細少少但大電既機真係難搵
想問下咁多位巴打,一陣去買 6.1 plus,有冇特別野要留意?
我知部機冇 NFC,亦都知過幾日會出 7.1 (但呢部好似伏伏地咁)
我爬過文知道大家覺得 7 plus 其實最好,但覺得太大部所以唔考慮
有鬆動錢買7.1
6.1 plus $16xx 先好買
想做孝子睇中左NOKIA, 係咪買7.1比較好, 見佢比7P平
係孝子就買7p啦,爭個幾嚿水
電又大啲mon又大啲
7p 有買襯手,sales哥哥話應唔會再返貨
我都要check左幾間分店先有貨
6.1 plus 係大陸機X6
所以原盒冇快叉,得5V2A 10W

6.1 平過佢幾舊都跟 12V1.5A 18W USB-PD
18W USB-PD 都值啲錢嘅

買7.1 啦
Thanks, 請問7P係咪只係電同MON大D? 其他都只係略勝少少?
份工成日出街,唔打機,想要大電係咪7 plus 唯一選擇?
7p: 電大d,u勁d,有nfc,齊陰
7.1: puredisplay,相機有ois

(好似係)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞