男人的浪漫(16)Nokia Connecting People

1001 回覆
21 Like 5 Dislike
有無人等緊nokia個true wireless earbud
今個月出
幾靚仔
如果通話質素OK就即狗衝
down完就 直接裝到 變9.0?
入recovery 裝
等nokia 7.1
定6.1 算 1688 真係心郁郁
點解唔買7plus
7.1 得s636 咋喎
7plus依家咩價位
我本身係諗住6.1 定6.1 plus
係見下星期出7.1 上黎問下意見
7p大鋪啱啱減價$2988
少伏細鋪$2700
NOKIA DEMONSTRATED NEW AUDIO TECHNOLOGIES, OZO FOCUS AND OZO ZOOM
https://youtu.be/rDTebl3DUx8

http://nokiamob.net/2018/11/02/video-nokia-demonstrated-new-audio-technologies-ozo-focus-and-ozo-zoom/

遲啲camera update應該會加埋
而家個相機好多人合作搞
hmd+Zeiss+Nokia+FIH,遲啲五鏡可能加埋light
6.1 有冇評價
6.1 $16xx
6.1p $17xx
揀6.1最大嘅誘因都係粒nfc嘅啫,你會唔會用NFC Google pay?
而6.1p就粒u勁啲同18:9 mon,而家揀呢部都可以
以前6.1p個價錢同7p爭幾百就點都係揀7p,而家爭成千就可以有明顯啲嘅分別啦
反而7.1就取代咗之前6.1p個角色,佢嘅出現就係為咗證明7p仲係中階機皇
失望,仲未出7p接班機
7PLUS一路3000左右, 已無奈放棄入左罪大XZP....

但都想玩一部NOKIA做副機, 唯有再等。
我部Nokia 8 開機無幾耐
就keep 住 5-6秒閃一下個mon
有冇巴打有咁既問題
之前sony xperia c5有類似情況,最後mon反白左
但係7.1 好似好過6.1p小小 又有nfc
應該有新買新?
btw 17xx係邊度 我見wilson重係1988
我部6.1仲未吔到批
7p係咪得64gb揀
呢個zip檔要改名做" DRG-330B-0-00WW-B04-250B-0-00WW-B01-update.zip " 再打 *#*#874#*#* install ?
我通用係入recovery 裝,唔建議dailer 個方法
咁洗唔洗用 TWRP 先裝到?
官方ota做乜用twrp刷
以前慣咗用TWRP 刷ROM, 好耐無用官方recovery
http://www.price.com.hk/product.php?p=323198&sh_ref=oth_4092085df809debb54b74da709f2c204

元朗老字號同旺角星際細鋪都做緊
sun mobile都係

再唔係就the club,但貴少少
元朗講緊開心廣場果間?
住元朗未去過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞