男人的浪漫(16)Nokia Connecting People

1001 回覆
21 Like 5 Dislike
實會出㗎,唔知幾時啫
舊6再戰一年

又有M字額
我用nokia8 都除咗相機,係咪仲好
掂,我遲d都要上去換Mon
部8仔個mon指紋對上個位有印
12月中過保,有冇辦法可以要佢換埋粒電
BTW,緊機洗唔洗會唔會俾佢formal部機?唔想又要重新搞過曬d 2FA
即日搞掂?
係呀,等4個鐘就搞掂
又一條好漢
咁撚快
掂,我遲d都要上去換Mon
部8仔個mon指紋對上個位有印
12月中過保,有冇辦法可以要佢換埋粒電
BTW,緊機洗唔洗會唔會俾佢formal部機?唔想又要重新搞過曬d 2FA
X7個相機好似幾好,特別係低光環境
重點係佢話呢部就係Nokia 8.1,而呢個人本身有好多nokia嘅內部消息
之前7.1同x7流出圖都係佢放
咁Geekbench流出之後都預咗8.1 = X7
做生意真係要學hmd,同一個設計七八部機用,入面spec就小修小補,求其改個名又叫國際版
其實要分開中國同國際版都冇計,但係D名可唔可以唔好咁亂

加個C係尾就係大陸版咪得囉
唉 部NOTE3粒電又開始大肚
我諗等唔到港行X7啦
OIS+710又真係好吸引,就係衰M額,
但依家出7P又唔知點咁,又唔跌價喎,
又要出去睇睇邊度有貨同多野送。
好囉屌 有d頂唔順想自己整。 有無ching有教學
想問6.1 同7.1 差$1000,
但前者個鏡象素高咁多?
相機質素唔係睇像素,要睇埋sensor(好似係)
點睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞