男人的浪漫(16)Nokia Connecting People

1001 回覆
21 Like 5 Dislike
部nokia 7 plus壞底板 今日整好左
返到屋企 再開機 入畫面 左下角見到 安全模式
想問下 要禁咩制 先退到安全模式?
就咁restart
試過 都係會出現安全模式
reboot試吓,我up完冇事
呢度好靜出面就打生打死
出面成堆支那仔跳出嚟幫屎米屎為造勢
咁又老老實實,外國廠又的確唔多爭氣。
如果唔係我盡量都唔會買連到上網嘅大陸貨,我可能已經出左華為啦。
冇錢請打手

真心唔鐘意機海戰術
大家有無經常出現就算熄左 WiFi 都有 WiFi scanning ?
但係明明 location 入面個 Wi-Fi scanning 已經熄左。
developer preview 無得用google pay contactless payment
好似渣過pixel 3個效果,有啲唔清

nokia 7 plus要影完要load幾多秒?
上大陸部nokia7plus熱到仆街 究竟是google問題(我己關了同步)定大陸長城問題
啱啱裝左
唔知點解係咁彈app
無visual core嘛, 你靠粒660差好遠
熄左motion就冇事
唔知關唔關我冇雙wipe事

尋晚由beta最後個ver上番9.0
有番battery usage同埋google pay
感覺好過beta
唔洗雙wipe 可以同平時一樣正常使用
開左

冇開

nokia cam

pixel cam
另外想問nokia 6, 現在放大d圖片係未仲好難? 我d人話成日detect唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞