男人的浪漫(16)Nokia Connecting People

1001 回覆
21 Like 5 Dislike
申請左
不過諗緊
到正式出個陣使唔使降返8.1
hmd你好嘢
New Nokia smartphone (3.1 Plus/4.1 Plus) powered by Mediatek processor passes Bluetooth certification
https://nokiapoweruser.com/new-nokia-smartphone-3-1-plus-4-1-plus-powered-by-mediatek-processor-passes-bluetooth-certification/
7plus 已經係成個lineup 最大mon
有咩唔得
5.1p都叫得gaming phone
印度出低階係合理,不過都係個句,洗唔洗咁多部
遲早有齊Nokia 1至9,未計每部.1同plus
瘋狂自己打自己
3.1, 5.1, 5.1p, 6.1, 6.1p, 7.1, 7p, x7
望吓隔離Google發佈會先
hmd無做錯到
7 plus邊間鋪買好?
睇完pixel發佈,認真麻麻
等完四號 等十號 等完十號又要等十六......
旗艦(聲稱)嘅8仔連beta都未有
Android one優勢真係好明顯
加埋都係半個月姐
個Signal 成支尼泊爾旗🇳🇵
都未出到1.1 plus,等吓啦

之前我話Google帶頭推m額都俾人屌
一次過搞個大型發佈會唔係仲好咩
中低階機都要啫牙膏,陰公
佢想每個市場出嘅機都唔同,冇計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞