男人的浪漫(16)Nokia Connecting People

1001 回覆
21 Like 5 Dislike
有M額都冇所謂,至少要有得disable
遲update唔緊要,至少要冇bug
我都係想要一部正正常常嘅電話上網聽歌
你做到嘅,我換機買返你又有乜嘢所謂
咪8.1囉 等半年先出咁囉
跟住得4+64,無NFC,重要賣$4000
如果一7.1就買會唔會好傻
7.1 下星期出 $2588 即係8.1 一係就三千以上 一係就等到下世 唔係7.1 完全會冇人買
Expectation:
6+128,加返NFC,賣$3500左右
Reality:
4+64,唔加返NFC,賣$3500左右
我估4+64,加返NFC,賣$3300左右
佢部7.1都賣到$2588喎清
屌我想要128GB rom 啊
唔通真係貪佢送張128卡咩
8.1 隨時要下年3月(大約7 plus出後一年),到時S710都變舊U,可能要減價賣
試左唔得
打874 升啦,搞咁多做乜
xda 有晒 OTA link
最後上xda download左黎裝

between, 依家先知原來pie都係冇得hide nav bar
繼續拖等執
Q3 2018: HMD GLOBAL SHIPS 4.8 MILLION NOKIA SMARTPHONES, ACCORDING TO COUNTERPOINT RESEARCH

http://nokiamob.net/2018/11/02/q3-2018-hmd-global-ships-4-8-million-nokia-smartphones-according-to-counterpoint-research/

hmd用機海喺度谷個出貨量,但往往個問題就係你清唔清得晒批貨走定塞晒喺度做死貨
想問問各位清
老豆星期二生日等唔切出7.1,7又冇ois
如果返大陸買x7 裝返個google play 會唔會好麻煩?
本身大陸商店app 係有得裝google play 既..

不過LM睇呢度又有人話木馬
其實 Android One 版都有Evenwell 同 HMD 嘅 apps 係入面
要spy 你點都spy 到
買俾老豆就買行機啦
如果部機有咩問題,你老豆一定煩到你仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞