有冇人鐘意X Japan? [2]

1001 回覆
47 Like 12 Dislike

2000年果隻有咩特別?

Remastered, blue blood同jealousy都有出過
而家係街有時會見到blue blood同jealousy既雙碟台版,呢兩隻既雙碟日版炒到癲價

vv呢隻remastered係城市傳說
其實是冇,因我有晒啲版本用eac rip過,是一樣

同hifi野一樣,佢話有就有啦

Remastered, blue blood同jealousy都有出過
而家係街有時會見到blue blood同jealousy既雙碟台版,呢兩隻既雙碟日版炒到癲價

原來如此,又長知識
準備探索亞馬遜!!!

原來如此,又長知識
準備探索亞馬遜!!!

blue blood 同 jealousy Remastered有disc 2 instrumental ver。
我幾鍾意。 VV remastered果隻有無?

原來如此,又長知識
準備探索亞馬遜!!!

blue blood 同 jealousy Remastered有disc 2 instrumental ver。
我幾鍾意。 VV remastered果隻有無?

無,不過隻碟made in USA同有多d album art
我係東京搵左bookoff tower record hmv都無yoshiki classical the last line仲搵緊,但買到the world 初回版 最後一隻
我係東京搵左bookoff tower record hmv都無yoshiki classical the last live仲搵緊,但買到the world 初回版 最後一隻
我係東京搵左bookoff tower record hmv都無yoshiki classical the last live仲搵緊,但買到the world 初回版 最後一隻

咁好彩
Voiceless Screaming

原來如此,又長知識
準備探索亞馬遜!!!

亞馬遜是咪有二手野

大部份都二手。全新貴撚到仆街

原來如此,又長知識
準備探索亞馬遜!!!

亞馬遜是咪有二手野

大部份都二手。全新貴撚到仆街

留意返唔係個個寄香港

係香港買咩x japan都係貴到仆街

有價無市
有冇人知新果隻yoshiki classical 隻cd邊到買
行信和唔見有

早日行過ifc買左
有冇人知新果隻yoshiki classical 隻cd邊到買
行信和唔見有

早日行過ifc買左

幾錢?

vv呢隻remastered係市傳說

唔係,如果有remastered隻碟點都會唔同
問題係根本個source都完全一樣
唔知點解流傳係remastered, 甚至乎我睇啲日文source都係咁講
行信和唔見有

早日行過ifc買左

幾錢?

美版唔難買到,一百頭左右
信和十樓用兩蚊執左hide隻ja zoo

呢張十年前我畀香港啲鋪頭昆撚咗(當時未識網上買)
所以好記得 反而入面有埋張怪人卡就可能罕有啲

十年前我畀香港啲鋪頭昆撚咗(當時未識網上買)
所以好記得 反而入面有埋張怪人卡就可能罕有啲
係yoshiki拎我去學左一堂鋼琴
果時拎入endless rain譜比miss話想彈
有怪人卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞