有冇人鐘意X Japan? [2]

1001 回覆
47 Like 12 Dislike
X JAPAN復活後首張全新專輯《X JAPAN》敲定6月30日推出 – VROCKHK
http://vrockhk.com/2017/04/01/x-japan%E5%BE%A9%E6%B4%BB%E5%BE%8C%E9%A6%96%E5%BC%B5%E5%85%A8%E6%96%B0%E5%B0%88%E8%BC%AF%E3%80%8Ax-japan%E3%80%8B%E6%95%B2%E5%AE%9A6%E6%9C%8830%E6%97%A5%E6%8E%A8%E5%87%BA/

教大家意外的是,YOSHIKI在節目上透露,這次希望以過去的舊作為引旨和收結,甚至滿具體的說著第一曲大概會是〈THE LAST SONG〉,最後一曲為〈ART OF LIFE〉這樣的編排。

Born to be free
X JAPAN復活後首張全新專輯《X JAPAN》敲定6月30日推出 – VROCKHK
http://vrockhk.com/2017/04/01/x-japan%E5%BE%A9%E6%B4%BB%E5%BE%8C%E9%A6%96%E5%BC%B5%E5%85%A8%E6%96%B0%E5%B0%88%E8%BC%AF%E3%80%8Ax-japan%E3%80%8B%E6%95%B2%E5%AE%9A6%E6%9C%8830%E6%97%A5%E6%8E%A8%E5%87%BA/

教大家意外的是,YOSHIKI在節目上透露,這次希望以過去的舊作為引旨和收結,甚至滿具體的說著第一曲大概會是〈THE LAST SONG〉,最後一曲為〈ART OF LIFE〉這樣的編排。

Jade
突然間想問
其實果隊乜野S.K.I.N.係咪胎死腹中左
突然間想問

首Beneath the skin係咪喺S.K.I.N.度出嚟? 佢哋好似有玩過 隊嘢又係屈哂機

Kiss the sky
突然間想問

一夜限定band
突然間想問

首Beneath the skin係咪喺S.K.I.N.度出嚟? 佢哋好似有玩過 隊嘢又係屈哂機

無論出咩新歌 編曲都仲係未及舊作
Endless rain實在太正
高亢嘅唱腔 段讀白 結他solo cd版最尾拆晒把聲咁唱/演唱會版全場大合唱

另外好想有番unfinished同alive個種抑鬱曲風

點解Toshi唔玩番視覺系 次次好型咁戴副黑超

好懷念以前既舞台服飾同啲化妝
高亢嘅唱腔 段讀白 結他solo cd版最尾拆晒把聲咁唱/演唱會版全場大合唱

以前都會戴
但而家係唔會除落黎
多弗朗明哥咁
小學有日係youtube禁左落一條封面有X既片,咁就入左坑,彈結他同琴都係為左彈到佢地D歌,We are X!
6月一定出唔到碟買定離手區

all in

all in

成副身家買又拖

all in

成副身家買又拖

同雲加d 險簽系列一樣

all in

成副身家買又拖

同雲加d 險簽系列一樣

英國研究
中國製造
南韓起源
台灣報道
學聯升級
阿狗冠軍
欣宜減肥
馬明真毒
林生出碟

嗨hide
あーー、でも妥協できないー。。!! #XjapanNewAlbum
I should.. I can't .. I can.. I CAN NOT compromise..

TAIJI BASSLINE

all in

成副身家買又拖

同雲加d 險簽系列一樣

今日話出唔到
今日話出唔到

中撚咗
今日話出唔到

中撚咗

Delay no more
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞