有冇人鐘意X Japan? [2]

1001 回覆
47 Like 12 Dislike
JPOP____ 有SEED了
有ACC既清可以dl lu 不過成32gb,無位呀屌

___即係咩?

同求

唔係dl開hd file就算啦,網上睇下啲low quality版已經ok,唔好入坑睇ts

___即係咩?

同求

知個名都無用啦 有acc先算啦
唔係dl開hd file就算啦,網上睇下啲low quality版已經ok,唔好入坑睇ts

B站已經好清
D ts 下下幾十gb真係搞唔掂

B站已經好清
D ts 下下幾十gb真係搞唔掂

復出後live全收ts

強國B站都有人UPLOAD左LU

咩係b站

Thanks

___即係咩?

同求

呢句好hurt

___即係咩?

同求

呢句好hurt

咁真係嘛 粒seed 又唔出得街
都係等人再另外upload 或者做seed吧啦

我記得你好似係第二個forum度有放dl link..定我記錯人..
依家無放都唔知去邊搵ts

我記得你好似係第二個forum度有放dl link..定我記錯人..
依家無放都唔知去邊搵ts

應該唔係我
從來唔up呢啲嘢(好似係 )
留返啲本錢同日本人換下file仲好
返去DOWNLOAD 先
bilibibli有得睇
岩岩睇返線上 尾場氣氛好好 toshi好hi好投入 唱drain果陣
同埋都橫濱場都有個短run way
有冇人硏究過yoshiki嘅衣著同髮型 我指呢幾年
個人覺得佢好有fashion sense 相比其他人 究竟佢啲衫係咪度身訂造的
個人覺得佢好有fashion sense 相比其他人 究竟佢啲衫係咪度身訂造的

應該係啦

應該係啦

我見佢用啲野 除咗副眼鏡之外 所有野都Google唔到

應該係啦

訂做正常呀
基本上地下時代佢地已經自己做衫

應該係啦

訂做正常呀
基本上地下時代佢地已經自己做衫

個時應該係hide design

冇記錯係taiji/hide負責
http://v.yinyuetai.com/video/2068708?vid=2068708
雖然唔知up乜

咩嚟?摁入去泡菜嘢嚟嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞