有冇人鐘意X Japan? [2]

1001 回覆
47 Like 12 Dislike
想知套戲會唔會有中文字幕

等下台版,網上就鳳凰版

X JAPAN WORLD TOUR 2017 WE ARE X Acoustic Special Miracle~奇跡の夜~6DAYS 7/12

FOREVER LOVE
TEARS
Kiss The Sky
HEATHソロ(Standing Sex)
PATAソロ(CELEBRATION、Desperate Angel)
DRAIN
SUGIZOソロ(Love Replica)
Silent Jealousy
YOSHIKIソロ
miracle
LA VENUS
HERO
Without You

ART OF LIFE

Say Anything
White Wind From Mr.Martin ~Pata's Nap~
Rusty Nail

WORLD ANTHEM
I.V.
Longing ~跡切れたmelody~
SCARS(1コーラス)
ENDLESS RAIN
映画『WE ARE X』公式サイト 7月5日(水)Blu-ray&DVD発売!
http://www.wearexfilm.jp/bddvd/

之前有位會員仲話等日版
點知個出法垃圾到仆街

disc1加日版trailer做bonus
我估係日版trailer啦,算係唯一美/英版冇嘅內容

disc2先係真正bonus
睇美/英版就知,明明bd容量夠放晒啲bonus
日版都要拆晒兩隻碟出嚟呃錢
即係日版最平嘅通常盤除咗本篇內容+trailer之外乜都冇,想睇美/英版內容承惠10800yen

disc3就係所謂嘅60mins特別版,乜柒wembley/japan tour獨家收錄
講到咁撚威,明明就只係cut短版,冇任何特別片段
剪接版分多隻碟嚟出托柒咩

btw, 最貴個版本有個死人架框住要嚟唔知做乜
最鬼馬嘅係呢個版竟然都仲有分通常版

補充返
日版disc2 bonus其實唔係同英/美版完全一樣
仲多咗:
●サンダンス映画祭ドキュメント映像(※日本版パッケージ限定映像)

即係sxsw,呢套嘢應該就係niconico上面嗰套,所以都係冇特別
映画『WE ARE X』公式サイト 7月5日(水)Blu-ray&DVD発売!
http://www.wearexfilm.jp/bddvd/

之前有位會員仲話等日版
點知個出法垃圾到仆街

disc1加日版trailer做bonus
我估係日版trailer啦,算係唯一美/英版冇嘅內容

disc2先係真正bonus
睇美/英版就知,明明bd容量夠放晒啲bonus
日版都要拆晒兩隻碟出嚟呃錢
即係日版最平嘅通常盤除咗本篇內容+trailer之外乜都冇,想睇美/英版內容承惠10800yen

disc3就係所謂嘅60mins特別版,乜柒wembley/japan tour獨家收錄
講到咁撚威,明明就只係cut短版,冇任何特別片段
剪接版分多隻碟嚟出托柒咩

btw, 最貴個版本有個死人架框住要嚟唔知做乜
最鬼馬嘅係呢個版竟然都仲有分通常版

補充返
日版disc2 bonus其實唔係同英/美版完全一樣
仲多咗:
●サンダンス映画祭ドキュメント映像(※日本版パッケージ限定映像)

即係sundance,呢套嘢應該就係niconico上面嗰套,所以都係冇特別
聽過唔多rock band,不過weekend真係聽到我入左另一個境界神曲
仲有say anything真係好正。。
仲有就係我上年第一次聽endless rain last live果種震撼真係畢生難忘。。事後先知原來係解散前既live
其實之前都有聽過xjapan個名,不過冇去搵佢地d歌聽,係上年禁禁下youtube先開始聽佢地既歌,真係好幸運
聽過唔多rock band,不過weekend真係聽到我入左另一個境界神曲
仲有say anything真係好正。。

D慢歌好撚淒美 點解可以作到咁
個live得琴聲同結他聲? 有冇彈電結他同播鼓聲

應該有電結
話明unplugged唔會播帶

Thx
有無清今晚睇
有無清今晚睇

有無清今晚睇

有無清今晚睇

有無清今晚睇

有錢
Btw 張飛洗唔洗搣落黎
有無清今晚睇

有錢

有無清今晚睇

有錢

98000yen

X JAPAN WORLD TOUR 2017 WE ARE X Acoustic Special Miracle~奇跡の夜~6DAYS 7/14

TEARS
KISS THE SKY
HEATH Solo(Standing Sex)
PATA Solo(Stab Me In The Back~CELEBRATION)
DRAIN
SUGIZO Solo(ピンクスパイダー)
YOSHIKI Solo(Swan Lake)
MIRACLE(Ashley)
LA VENUS
HERO
Whithout You

ART OF LIFE

ROSE OF PAIN
WEEK END

I.V.
UNFINISHED
X JAPAN WORLD TOUR 2017 WE ARE X Acoustic Special Miracle~奇跡の夜~6DAYS 7/14

TEARS
KISS THE SKY
HEATH Solo(Standing Sex)
PATA Solo(Stab Me In The Back~CELEBRATION)
DRAIN
SUGIZO Solo(ピンクスパイダー)
YOSHIKI Solo(Swan Lake)
MIRACLE(Ashley)
LA VENUS
HERO
Whithout You

ART OF LIFE

ROSE OF PAIN
WEEK END

I.V.
UNFINISHED

漏左見ki啦ki
有冇巴打知道Kiss The Sky 係成首歌定係Chrous??
幫推,以前因為聽X Japan 見到林生打鼓節奏咁勁先學打鼓,兩次香港tour都有去睇,WE ARE X
幫推,以前因為聽X Japan 見到林生打鼓節奏咁勁先學打鼓,兩次香港tour都有去睇,WE ARE X

真幸福 我識x japan已經係2016年 ge 事 無緣癲峰時期live
一開場forever love 已經喊
見到林生拋花又無力,行樓梯又慢慢行,臨尾謝幕都舉唔高手,見到都心痛
我隔黎d 日本妹都喊晒
呢場好正 有今生無來世
Heath 好好j 仲有Ashley 件衫
一開場forever love 已經喊
見到林生拋花又無力,行樓梯又慢慢行,臨尾謝幕都舉唔高手,見到都心痛
我隔黎d 日本妹都喊晒
呢場好正 有今生無來世
Heath 好好j 仲有Ashley 件衫

Toshi一開聲的眼淚已經唔聽話咁流出黎
仲有紅播hide個度
林生彈琴個陣個樣好似好辛苦咁,好想佢休息下都唔知頂唔頂到落去

真幸福 我識x japan已經係2016年 ge 事 無緣癲峰時期live

有心唔怕遲呀巴打,我都好後悔無再早啲識x japan,我識聽x japan 果陣hide 已經死左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞