有冇人鐘意X Japan? [2]

1001 回覆
47 Like 12 Dislike
7月果場就黎抽飛
想問有無人係yoshiki channel 會員
收唔收海外卡

🤘🤘yoshiki channel 會員 但係上次去睇抽唔到 要揾日本代購幫手買😢😢不過呢個係world tour 應該遲d會宣布香港站架啦

諗住去現場感受下
佢收唔收海外卡

你指信用卡?

收呀,我個陣都係用香港既信用卡比月費
有world tour
有world tour

係呀,今次宣佈既係第一彈,全部都係日本巡迴先
7月果場就黎抽飛
收唔收海外卡

收jcb
yoshiki mobile直頭海外信用卡都ok
7月果場就黎抽飛
收唔收海外卡

🤘🤘yoshiki channel 會員 但係上次去睇抽唔到 要揾日本代購幫手買😢😢不過呢個係world tour 應該遲d會宣布香港站架啦

諗住去現場感受下
佢收唔收海外卡

你指信用卡?

收呀,我個陣都係用香港既信用卡比月費

應該唔收,你一入已經唔得
有world tour

係呀,今次宣佈既係第一彈,全部都係日本巡迴先

應該美國先過日本
不過未公布
7月果場就黎抽飛
收唔收海外卡

收jcb

實有hk
唔係邊有機會假公濟私?

好靚
7月果場就黎抽飛
收唔收海外卡

收jcb

實有hk
唔係邊有機會假公濟私?

有就有,但我諗未必咁快咁解啫
7月果場就黎抽飛
收唔收海外卡

收jcb

實有hk
唔係邊有機會假公濟私?

有就有,但我諗未必咁快咁解啫

thx bro 做左mobile 會員等抽飛
Push
唔知有冇香港場呢
呢幾日D人含五月天撚真係笑撚死

原來冇有x Japan既post,依家先見到

今晚music station玩紅同la venus

結他佬們又要出黎掃chord

結他佬們又要出黎掃chord

Sad but true
X JAPAN、6月にニューアルバム発売 | X JAPAN | BARKS音楽ニュース
https://www.barks.jp/news/?id=1000140364

6月30日出碟
X JAPAN復活後首張全新專輯《X JAPAN》敲定6月30日推出 – VROCKHK
http://vrockhk.com/2017/04/01/x-japan%E5%BE%A9%E6%B4%BB%E5%BE%8C%E9%A6%96%E5%BC%B5%E5%85%A8%E6%96%B0%E5%B0%88%E8%BC%AF%E3%80%8Ax-japan%E3%80%8B%E6%95%B2%E5%AE%9A6%E6%9C%8830%E6%97%A5%E6%8E%A8%E5%87%BA/

教大家意外的是,YOSHIKI在節目上透露,這次希望以過去的舊作為引旨和收結,甚至滿具體的說著第一曲大概會是〈THE LAST SONG〉,最後一曲為〈ART OF LIFE〉這樣的編排。
X JAPAN復活後首張全新專輯《X JAPAN》敲定6月30日推出 – VROCKHK
http://vrockhk.com/2017/04/01/x-japan%E5%BE%A9%E6%B4%BB%E5%BE%8C%E9%A6%96%E5%BC%B5%E5%85%A8%E6%96%B0%E5%B0%88%E8%BC%AF%E3%80%8Ax-japan%E3%80%8B%E6%95%B2%E5%AE%9A6%E6%9C%8830%E6%97%A5%E6%8E%A8%E5%87%BA/

教大家意外的是,YOSHIKI在節目上透露,這次希望以過去的舊作為引旨和收結,甚至滿具體的說著第一曲大概會是〈THE LAST SONG〉,最後一曲為〈ART OF LIFE〉這樣的編排。

出左先會信

出左先會信

出左先算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞