有冇人鐘意X Japan? [2]

1001 回覆
47 Like 12 Dislike
睇咗we are x bd
bonus內容比想像中豐富
heath訪問內容比想像中長,同toshi長度一樣
反而最短係sugizo

bonus內容最特別係有一part講yoshiki同toshi以外另一個元祖成員yuji (即terry)
除咗本自傳外好少會聽到佢親身講7人以外嘅成員
當年因為taiji踢走咗佢我諗yo都有啲愧疚

terry

02年死咗
呢個真係隱藏人物,由82年組成已經喺度,都係安房高校
反而最短係sugizo

bonus內容最特別係有一part講yoshiki同toshi以外另一個元祖成員yuji (即terry)

terry

02年死咗

估唔到有提佢
反而最短係sugizo

terry

02年死咗

估唔到有提佢

成個bonus最估唔到係呢part

第一次煲returns 12.30 演唱會 煲左一粒鐘多啲
到hide個part 突然一大班平胸裸女行出黎
老母咁啱又拎野入黎 嚇撚死

決定以後飛晒hide part

咁都驚,會唔會太保守
We are X
手術成功
林生無事就好
邊度買bonus

暫時出咗美版,網上
Today's surgery on my neck was successful. Thank you everyone for so many messages. Love you. #WeAeX
先ほど首の手術がおわりました。成功しました。みんなのメッセージ励みになりました。ありがとうございます。愛を込めて。。
YOSHIKI頸椎手術成功晒「床照」|即時新聞|東網巨星|on.cc東網
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170517/mobile/bkn-20170517123015854-0517_00862_001.html
話時話
睇we are x bd發覺hide簽名話而家先發覺就黎解散果段多咗the last song做背景音樂 (對比鳳凰ver)
同埋似係未聽過既version,可能係新album嘅錄音?
場live 唔知幾時公佈cancel 呢
心大心細唔敢訂機票酒店
咁搞法仲會唔會嚟香港 好想再睇
識x japan 係因為林生上年十二月香港場單野
跟住返到英國發現三月有x day at wembley 即買 睇完live更加中意xj
不過睇完條頸痛左兩日
快d出港版we are x呀
心大心細唔敢訂機票酒店

你預佢cancel硬
條頸冇咁快好返 起碼幾個月半年
跟住返到英國發現三月有x day at wembley 即買 睇完live更加中意xj
不過睇完條頸痛左兩日

我都係Wembley 第一次睇 山頂位睇完都全身酸痛
心大心細唔敢訂機票酒店

你預佢cancel硬
條頸冇咁快好返 起碼幾個月半年

我預佢cancel 硬嫁啦
不過未公佈都未放心住
琴日佢話9 號講
不過睇完條頸痛左兩日

英國巴?

好似唔會有,香港間代理冇買發售權
會有台版
不過睇完條頸痛左兩日

英國巴?

英國留學

好似唔會有,香港間代理冇買發售權
會有台版

都好呀 起碼有中文字幕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞