有冇人鐘意X Japan? [2]

1001 回覆
47 Like 12 Dislike

點解重未有人UPLOAD 尋晚佢既表演上youtube架
唔知係唔係我個人問題
其實我成日都覺得sugizo 個feel同x japan好唔夾

正常,風格不同,但sugizo 小提琴彌補不足,始終sugizo 主力玩Luna sea

唔知係唔係我個人問題 麻麻地Hide
看演唱會多數飛走鳩彈part 講野part同hide part

剩係聽Yoshiki彈奏同埋Toshi唱歌
總係覺得聽Rock就係聽高亢帶有感情唱腔的主音為主
始終鍾情Yoshiki & Toshi 呢pair羈絆

我以往都唔太鍾意hide。
但去完3days之後,我開始覺得呢條友堅係無可替代。 佢嘅音樂,佢嘅sense,行早人哋20年。

Endless rain solo hide同sugizo 彈既感覺係好唔同
Hide真係無可取代

其實睇得出sugizo已經好努力咁想彈返hide嘅感覺出嚟,
基本上連佢自己風格都隱藏埋咁...
同埋樓上講得好啱
hide嘅sense同眼光根本係可以生存係依家嘅樂壇
曲風, 個人形象都好現代, 即係如果你俾hide嘅歌同後期相一個唔識佢嘅人聽,
佢一定唔會相信呢條友仔係19年前已經離開左
唔知係唔係我個人問題
其實我成日都覺得sugizo 個feel同x japan好唔夾

正常,風格不同,但sugizo 小提琴彌補不足,始終sugizo 主力玩Luna sea

唔知係唔係我個人問題 麻麻地Hide
看演唱會多數飛走鳩彈part 講野part同hide part

剩係聽Yoshiki彈奏同埋Toshi唱歌
總係覺得聽Rock就係聽高亢帶有感情唱腔的主音為主
始終鍾情Yoshiki & Toshi 呢pair羈絆

我以往都唔太鍾意hide。
但去完3days之後,我開始覺得呢條友堅係無可替代。 佢嘅音樂,佢嘅sense,行早人哋20年。

Endless rain solo hide同sugizo 彈既感覺係好唔同
Hide真係無可取代

其實睇得出sugizo已經好努力咁想彈返hide嘅感覺出嚟,
基本上連佢自己風格都隱藏埋咁...
同埋樓上講得好啱
hide嘅sense同眼光根本係可以生存係依家嘅樂壇
曲風, 個人形象都好現代, 即係如果你俾hide嘅歌同後期相一個唔識佢嘅人聽,
佢一定唔會相信呢條友仔係19年前已經離開左

何必跟人
2017-03-21 J2 娛樂新聞報道 (X JAPAN YOSHIKI) - YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=QFTKscTC5Zk

我琴日DL個濕鳩MYTV SUPER有得睇返

up緊高汁版,等陣

up緊高汁版,等陣

THX!!!!!
根本dahlia scars sadistic 既編曲 even stage custom你都唔覺得係廿年前
https://www.youtube.com/watch?v=MOTTyECaUYo

有生之年希望睇次live 不過已經無左hide taiji

利申 九十後 WE ARE X
https://www.youtube.com/watch?v=MOTTyECaUYo

ART OF LIFE真係想哭,個段旋律...
用自己既角度都可以感受到
根本dahlia scars sadistic 既編曲 even stage custom你都唔覺得係廿年前

rock 本身就不會隨時間褪色。

當然你係要玩真rock,唔係扮rock。

rock 本身就不會隨時間褪色。

當然你係要玩真rock,唔係扮rock。

我認識X 嘅時候hide已經走左 我記得好似係07年開始聽

我認識X 嘅時候hide已經走左 我記得好似係07年開始聽

我都係04年開始聽,十四歲聽到而家27,十三年了
每次聽without you 都會眼濕濕

去福岡玩第一時間進貢比林生先
留番個名先 竟然skip左呢段表演
其實 Amethyst 都好撚正,之前仲要有女聲版
7月果場就黎抽飛
想問有無人係yoshiki channel 會員
收唔收海外卡
7月果場就黎抽飛
收唔收海外卡

🤘🤘yoshiki channel 會員 但係上次去睇抽唔到 要揾日本代購幫手買😢😢不過呢個係world tour 應該遲d會宣布香港站架啦
7月果場就黎抽飛
收唔收海外卡

🤘🤘yoshiki channel 會員 但係上次去睇抽唔到 要揾日本代購幫手買😢😢不過呢個係world tour 應該遲d會宣布香港站架啦

諗住去現場感受下
佢收唔收海外卡
7月果場就黎抽飛
收唔收海外卡

諗住去現場感受下
佢收唔收海外卡

你指信用卡?
7月果場就黎抽飛
收唔收海外卡

諗住去現場感受下
佢收唔收海外卡

你指信用卡?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞