有冇人鐘意X Japan? [2]

1001 回覆
47 Like 12 Dislike
好掛住舊年12月30號
Endless Rain實在太好聽
Loop左成年仲loop緊
點解可以咁正

好好聽
樂器編得好好
Melody 都好好聽
不過身邊啲frd鍾意say anything 多啲

你就好
身邊有fd鍾意X
尤其呢排成日落雨 心情又down人又頹廢
Loop住Endless rain 真係特別正

冇人陪你聽都冇所謂啦

編曲真係神級 感謝天父賜我yoshiki

啲樂器一流

其實taiji編曲都好正

Voiceless screaming 佢手木結他
https://www.youtube.com/watch?v=MOTTyECaUYo
幾時到Toshi唱海闊天空

好想聽

好好聽
樂器編得好好
Melody 都好好聽

你就好
身邊有fd鍾意X

冇人陪你聽都冇所謂啦

啲樂器一流

Btw 啱啱收咗隻art of life

邊度有

冇人陪你聽都冇所謂啦

啲樂器一流

邊度有

Yahoo 拍賣

尋下寶先 有諗過博下Amazon個啲

啲樂器一流

邊度有

Yahoo 拍賣

反而想買blu-ray碟多啲

買左隻The Last Live同Dahlia Tour既blu-ray
睇咗 We are X同洗腦
發覺ToshI條路行得好艱難

宜家先發覺ToshI啲solo專輯好多都好正
ToshI好可憐

比邪教洗腦都算,屌你老母佢老婆都係邪教真係痴撚線

邊度有

Yahoo 拍賣

買左隻The Last Live同Dahlia Tour既blu-ray

分別幾多錢 邊度買
驚有假貨

amazon 300零蚊 唔會假
點解可以咁正

好好聽
樂器編得好好
Melody 都好好聽

你就好
身邊有fd鍾意X

冇人陪你聽都冇所謂啦

啲樂器一流

請大家好好珍惜
有今生無來世
點解可以咁正

好好聽
樂器編得好好
Melody 都好好聽

你就好
身邊有fd鍾意X

冇人陪你聽都冇所謂啦

啲樂器一流

請大家好好珍惜
有今生無來世

係啊 如果香港再有演唱會一定狗衝去

睇得一次得一次
所以點都狗衝快閃去日本睇 好值得

分別幾多錢 邊度買
驚有假貨

amazon 300零蚊 唔會假

唔該晒

咁平

巴打真係汁到寶拉

ToshI好可憐

根本就係佢前妻同個邪教組織首腦一齊裝個局局佢 我覺得佢前妻由識toshl時已經係陰謀

ToshI好可憐

根本就係佢前妻同個邪教組織首腦一齊裝個局局佢 我覺得佢前妻由識toshl時已經係陰謀

我都覺 好撚有陰謀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞