有冇人鐘意X Japan? [2]

1001 回覆
47 Like 12 Dislike
一開場forever love 已經喊
見到林生拋花又無力,行樓梯又慢慢行,臨尾謝幕都舉唔高手,見到都心痛
我隔黎d 日本妹都喊晒
呢場好正 有今生無來世
Heath 好好j 仲有Ashley 件衫

Toshi一開聲的眼淚已經唔聽話咁流出黎
仲有紅播hide個度
林生彈琴個陣個樣好似好辛苦咁,好想佢休息下都唔知頂唔頂到落去

Forever love forever dream
我都想去睇
X JAPAN WORLD TOUR 2017 WE ARE X Acoustic Special Miracle~奇跡の夜~6DAYS 7/14

FOREVER LOVE
TEARS
KISS THE SKY
HEATH Solo(Standing Sex)
PATA Solo(Stab Me In The Back~CELEBRATION)
DRAIN
SUGIZO Solo(ピンクスパイダー)
Silent Jealousy
YOSHIKI Solo(Swan Lake)
MIRACLE(Ashley)
LA VENUS
HERO
Whithout You

ART OF LIFE

ROSE OF PAIN
WEEK END

WORLD ANTHEM
I.V.
UNFINISHED
Longing ~跡切れたmelody~
ENDLESS RAIN

漏左見ki啦ki

最後一首係ENDLESS RAIN
即係有冇唱 通常最後一首齋播唔唱

有唱
睇睇下音樂之日見到
原來wowow 17號有生中繼
希望今年內可以打番鼓!
唔得嘅唔好急!
world tour 重未公怖日本外既地方
希望今年內可以打番鼓!
唔得嘅唔好急!

睇樣就唔得㗎啦
我反而希望佢可以唔好咁push自己 好好休養先
雖然自己都想快啲睇返佢打鼓同見佢地
但望到佢老得快左 身體又咁唔掂 仲要撐落去 真係好撚心痛
可唔可以唔好老呀你地 每次諗到真係好唔開心 無力感好大
world tour 重未公怖日本外既地方

抖下先啦 我諗要下年
幫推,以前因為聽X Japan 見到林生打鼓節奏咁勁先學打鼓,兩次香港tour都有去睇,WE ARE X

真幸福 我識x japan已經係2016年 ge 事 無緣癲峰時期live

有心唔怕遲呀巴打,我都好後悔無再早啲識x japan,我識聽x japan 果陣hide 已經死左

而家live都唔係個回事了 佢地都老啦 不過都興幸睇到live at wembley 算係無憾了
X JAPAN WORLD TOUR 2017 WE ARE X Acoustic Special Miracle~奇跡の夜~6DAYS 7/15

FOREVER LOVE
TEARS
HEATH Solo
PATA Solo(PATA's nap~CELEBRATION)
DRAIN
SUGIZO Solo(Love Replica)
MIRACLE(Ashley)
LA VENUS
HERO
リクエストコーナー(CRUCIFY MY LOVE~DAHLIA)

ART OF LIFE

Say Anything
Beneath the skin

I.V.
幫推,以前因為聽X Japan 見到林生打鼓節奏咁勁先學打鼓,兩次香港tour都有去睇,WE ARE X

真幸福 我識x japan已經係2016年 ge 事 無緣癲峰時期live

有心唔怕遲呀巴打,我都好後悔無再早啲識x japan,我識聽x japan 果陣hide 已經死左

而家live都唔係個回事了 佢地都老啦 不過都興幸睇到live at wembley 算係無憾了

如果Toshi唔信邪教就好啦
可能其他人未必"意外"死
可能多啲rock/ballad songs

不過 Toshi宜家仲唱得番高音已經好好

日本真係好黑暗 同大陸啲手法差唔多
Taiji / Hide死明明充滿疑點 又受到關注
偏要草草了事 禁止調查

係,我都覺佢地既死唔係咁簡單,仲有如果taiji 無退團同hide 未死,x japan 應該仲多曲風玩,起碼出碟唔洗咁多舊歌重錄版

偏要草草了事 禁止調查

係,我都覺佢地既死唔係咁簡單,仲有如果taiji 無退團同hide 未死,x japan 應該仲多曲風玩,起碼出碟唔洗咁多舊歌重錄版

咩舊歌重錄版?

偏要草草了事 禁止調查

咩舊歌重錄版?

無野 自膠

偏要草草了事 禁止調查

咩舊歌重錄版?

無野 自膠

係咪講緊remaster

偏要草草了事 禁止調查

咩舊歌重錄版?

無野 自膠

係咪講緊remaster

係呀
https://www.youtube.com/watch?v=5mBgomIq7V8
真係好撚柒正啊屌你老母
https://www.youtube.com/watch?v=5mBgomIq7V8
真係好撚柒正啊屌你老母

09年太細個屋企人唔比去
真係好撚柒正啊屌你老母

我個時應該讀緊小學
X JAPAN WORLD TOUR 2017 WE ARE X Acoustic Special Miracle~奇跡の夜~6DAYS 7/16

FOEVER LOVE
TEARS
HEATH Solo
PATA Solo(Stad Me In The Back~CELEBRATION)
DRAIN
SUGIZO Solo(ピンクスパイダー)
MIRACLE
LA VENUS
HERO
リクエスト(X~Scarlet Love Song)

AOL

ROSE OF PAIN
White Wind From Mr.Martin ~Pata's Nap~
Rusty Nail

I.V.
真係好撚柒正啊屌你老母

我個時應該讀緊小學

當年正值會考 咁啱有返m記有錢去 仲識到d 有聽x既朋友

日本band嚟講佢地係最冇所謂(應該冇之一)
youtube有啲full live片都唔剷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞