做一個見得下人/靚嘅女仔真係好貴

681 回覆
3527 Like 156 Dislike
都係一項投資
Can’t agree more
做女人真係好撚攰
唯有應買則買 唔好衝動消費
同意
本身超多毛
全身脫毛已經用咗 over 50k
以前無咁平 個陣得dermes 好貴

好多痘印,去黎姿個間打laser 打咗年幾兩年,2萬幾 五次
做其他facial 平均幾k一年
紋眼線 整頭髮 電一次都過千
make up pdt
skincare pdt
計埋衫褲鞋襪 accessories
bra最貴,好啲嘅成5~600一個
6ixty8個啲比初中生著

雖然唔買名牌
但可能呢世人放係扮靚啲錢應該有首期咁多(細單位首期
正常樣人人定義唔同既
而每個人對自己要求唔同
所以靚女都係閪啲

花咁多錢打扮
唔釣隻金龜
點回本?
令你老母
可以永久 但你永久都唔係做一次就得
大約做兩年左右先會清得7788
agger
Exact7ly
同意
本身超多毛
全身脫毛已經用咗 over 50k
以前無咁平 個陣得dermes 好貴

好多痘印,去黎姿個間打laser 打咗年幾兩年,2萬幾 五次
做其他facial 平均幾k一年
紋眼線 整頭髮 電一次都過千
make up pdt
skincare pdt
計埋衫褲鞋襪 accessories
bra最貴,好啲嘅成5~600一個
6ixty8個啲比初中生著

雖然唔買名牌
但可能呢世人放係扮靚啲錢應該有首期咁多(細單位首期

Bra其實勤力啲自己洗,可以keep到一年架,而且自己洗的話三四個夠你loop住著

豐儉由人呀,如果你入網放落機洗梗係要成日換又要好多個loop住著啦
做到一個地步
然後當自己係雞
周圍R撚含
絲打有冇美白同精華推介 價錢貴少少都得
每月都洗好多錢係護膚品上
因為唔係隻隻都啱自己膚質用
要試到work為止
有咩防曬推介? 同埋係搽咗防曬先再搽其他保濕同cream?

利申: 巴, 間唔中會乾到甩皮

信不信由你
係呢度同班毒撚講女人嘢哂鳩氣啦
氣你老味質咩個個睇你對波對腿夠唔夠白滑架啦
黑眼圈點搞 越來越黑 化妝係有用 但一落就 個黑眼圈一大部分係遺傳
bra用手洗好襟用 邊洗半年買一次
成日叫我唔洗化妝 但日日同人係tg傾靚女
叫我情何以堪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞