做一個見得下人/靚嘅女仔真係好貴

681 回覆
3527 Like 156 Dislike
真係想用你個ac名鬧鳩條柒頭
咁講係咪連登仔將平日上連登鬧女人既時間攞去炒股做嘢咁香港就多幾個大劉呀 弱撚柒智
佢仲有上連登嫁咩
你係靚女既 洗撚搞咁多野咩。。。
咪係 仲有要陪月員
屌你老母我自己老母同我身邊識個d生左細路仔既女人(唔算窮)
一生完 過完「後六」即刻返工
仲要湊細路 忙撚到 邊有時間心機整呢d嘢
好多男人都on 99返到屋企
話自己幾攰幾攰 又嫌棄個老婆
屌你老母 無打算幫手湊仲嫌三嫌四 搞到我唔想有細路 生完見d朋友殘曬謝曬好慘
女神級靚胸朋友買開葆露絲
痴線成幾千蚊個
Me too 想死
強貼
其實你講既野好多生得唔差既女仔都冇做
佢地本身已經皮膚好 髮質好 大有人在
Mask同頭髮都會搞但一定唔係你講既咁密囉
同埋皮膚真係好天生 有人可以夜訓食煎炸都可以乜都唔生
就好似有人食極唔肥有人飲水都肥一樣

你講既呢類女仔多數都係個樣好普通 唯有靠打扮加分

同埋我想講如果你本身低好 皮膚冇乜野都唔好成日查太多護膚品同整頭髮 只會愈搞愈槳
唔知啦
淨係見過好多人話自己咩都冇搞
但其實暗地裏去做左好多野

我乜都唔搽只用洗臉膏可以半年一粒野都唔生,但一玩精華又mask又面霜皮膚就會差左 所以最後都係乜都唔用
睇親呢啲post,最怕就係啲自命天生麗質,乜都唔搽唔化妝唔護膚嘅女人上嚟捽碟,我出街見親啲靚女,全部都有化淡妝,濃妝好睇你襯唔襯到,一係就著校服嘅學生妹。廿五歲以上唔保養唔化妝嘅靚女?sorry我未見過,一係你就太有自信,一係你就識咗個情人眼裡出西施嘅男朋友,同你講唔化妝靚過化妝。中,實質係小氣無自信驚你比人溝先咁講。我同你地講,識得化絕對係錦上添花,唔會令你醜樣咗,話自己唔化好過化嗰啲,一係你就手殘唔識化,一係就天生好樣衰醜人多百怪化極都係醜,講完。
絲打講得真係好岩
講真,你唔保養你唔執真係無人阻你,但話人地做哩d野浪費錢既真係
就算你天生麗質,但因為唔保養唔裝備而愈黎愈柒到時真係會喊三聲
身體係自己既,樣係自己既,實在接受唔到自己去懶去唔keep
有d 30歲已經成個師奶啊姑咁
有d就愈黎愈正
睇你想做邊種女人啦

唔係內在唔緊要
可以既話,點解唔嘗試做到內下兼備?
有內涵既都可以鐘意打扮自己既姐

講到尾
都係唯有勤力d 去做運動同埋搵錢裝身仲有進修
眼大,高,瘦底好大食但唔肥,同佢食野都幾爽,但樣係一般,行為超級毒
利申:玩咗好多年無曬Feel
咪臭係,係度打晒飛機
自己扮完都唔靚既要打擊人等多d人陪你柒既就收一收皮先唔該
有幾分姿色既要故步自封等年老色衰定錦上添花自己諗啦
睇親呢啲post,最怕就係啲自命天生麗質,乜都唔搽唔化妝唔護膚嘅女人上嚟捽碟,我出街見親啲靚女,全部都有化淡妝,濃妝好睇你襯唔襯到,一係就著校服嘅學生妹。廿五歲以上唔保養唔化妝嘅靚女?sorry我未見過,一係你就太有自信,一係你就識咗個情人眼裡出西施嘅男朋友,同你講唔化妝靚過化妝。中,實質係小氣無自信驚你比人溝先咁講。我同你地講,識得化絕對係錦上添花,唔會令你醜樣咗,話自己唔化好過化嗰啲,一係你就手殘唔識化,一係就天生好樣衰醜人多百怪化極都係醜,講完。

我同意化妝一定更靚,就算再靚女都好,化左只會更靚

但護膚就兩睇,我覺得唔好搞咁多野都係護膚其中一種方法,當然唔係個個適合,但已代表唔一定係個個要花好多錢。我自己做運動都好密下,呢樣其實都幫到皮膚好多,氣色都好啲
負重帶氧運動增加新陳代謝、改善皮膚
可惜無港女唔會咁做
日日淨係識食垃圾食物同覺得辛苦

敷幾多面膜都係無用,皮下面既狀況都只係用厚粉遮掩住
樣衰先要做咁多野

男人做gym買衫買西裝都要錢囉

其實女人衫平啲添 當然要名牌就無計

其實如果靚要錢,去到最靚嘅整容抽脂窿胸美白針仲貴,明星都係咁去維持啫

但有啲人的確唔需要追求到咁極致,健康樣都好吸引人
唔係掛

咁可怕,用個啲有防曬成份既底粉,其實係咪好過用淨防曬?
🙄我都認真了,輸了
粉底唔夠架,一來用嘅份量少,二來你用掃/撲上粉底嗰陣會拖薄咗,你都係乖乖地買枝防曬啦!我用過好多牌子有平有貴嘅防曬,有啲會泛白,有啲上完之後化妝會起擦膠粒,有啲會越嚟越油搞到個粉底好核突,所以搵枝好嘅防曬真係要慢慢試。
仲要唔感敏😭
有次買左枝bodyshop 既防曬,一陣就起晒敏感粒粒🙁
女人錢好易呃
由細到大都唔護膚
啊媽送比我我放到過期掉曬
平時唔洗面
夏天最多清水洗,因為出左汗
唔會戒口狂屌熱氣野,日日夜訓
無理過頭髮唔用護髮素,由細到大都無開叉同好順滑 d fd成日都想殺死我
以為講到有幾委屈 , 講到男人好似唔使剪頭髮 ,唔使買衫, ,唔使買奶粉 , 唔使買髮泥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞