做一個見得下人/靚嘅女仔真係好貴

681 回覆
3527 Like 156 Dislike
差不多?
你要承擔佢地做靚女既成本呀差不多
然後咁多人用咗咁多錢都仲係either個樣or個格唔見得人
識賺錢嘅女人先係正
當你有能力揀職業,就唔洗做個啲無意義低人工嘅工
多女仔嘅行業好似sales, hr,文員,護士,教師個類
人工低,但工時長,又要捱
呢類型就係同學聚會老得最快個啲

返垃圾工無錢》無錢點變靚》你唔夠𡃁靚》養得起嘅唔會揀你
唉, 食左會自我感覺良好d呀嘛
不過遲d可能主力食番2,3隻就算
課金打下水光針,埋線呢d短期見到效果既野

都用左好多時間睇市架
但我唔會完全專注晒
有一排股票蝕錢好灰, 完全無護膚, 個人真係殘晒
睇得出護膚同唔護膚既分別
利申:我係好注重個人外表既人
iherb

好用到痴線
又平又大罐
用完一個禮拜到又滑又有光澤
office擺罐
無野做喪搽
七枝咪算少lol....
lollll 你d化妝品男朋友有份比錢?
7枝真係好少
我50幾枝
不過用黎用去都係嗰10枝8枝
如果有婦女病仲慘識唔少人 經期有問題 要睇醫生
個個月過千藥費
靚就唔係扮
扮就唔荒靚
咁你又誤會咗喇,我段段關係都唔短時間,以前都會想結婚,到而家我唔覺得女人一定要結婚生仔先叫完滿,人生太多嘢可以做,感情只係其中一小部分,所以我唔執著。

拍拖會傾向著重大家就算觀念唔一樣,會唔會互相尊重、良好溝通、覺得段關係舒服,咁先會磨合到。將來再有選擇都未必會揀,因為唔係太多人可以一齊做到以上嘅嘢。

本身唔係女神級,但感謝父母,個樣叫見得下人,我比較著重內在,calligraphy、畫畫、古箏、唱歌、文學、哲學都係興趣,屋企嘢嘅話,都叫煮得一手好餸,縫紉、砌傢私同簡單維修都無問題,以上嘅嘢全部係自己鍾意先去學,非常享受。

到最後,我話大家思維唔同選擇唔同嘅意思係:
我唔覺得人生有既定軌道,唔一定係讀書、做嘢、結婚、生仔、退休、死。另一半唔一定要好有錢,可以唔靚仔,但一定要有遠見,有內涵,只求柴米油鹽以外,亦懂得生活係種藝術。所以,我非常支持男朋友有自己興趣,例如玩高達,charm到爆 我仲會叫佢教我,之前買咗隻魔蟹,遲啲會一齊砌
最近先開始留意咩係動物測試
睇左啲片覺得好慘

同埋呢個product唔算笠
因為開冷氣會乾 攤多陣就唔覺
黎緊試埋冬天 好用就吹奏佢

同埋維他命E對皮膚有幾好唔洗多講
成個post 得你一個可以咁wo
其他女仔點算
美女!
因為傳統上,女人只需要生得靚同有愛情
但時代唔同咗,呢種乜都無既女人已經唔吸引
健康飲食都冇
成篇都係身外野,消費品,靠錢堆砌
所以最後一句先係重點,on9女人嘅錢易呃
無咩點算,大家嘅market都唔同
呢個係一個可悲嘅事實,卻唔係太多人會明白。
叻啦叻啦
除左上網邊到有得買?
冇野得罪我
我唔知你單身拍拖定已婚
淨係知只要你唔係單身咁你花係外表上面既錢會係double咁上,所以先話一定唔係差不多姐
唔少港女,外貌上就要同其他地方嘅女性追到咁貼
面嗰浸又想扮到時代女性咁,但裡面嗰浸就仲係咁守舊,一啲都唔西化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞