做一個見得下人/靚嘅女仔真係好貴

681 回覆
3527 Like 156 Dislike
我哋可能有計傾,啱啱上個月打算去尼泊爾做靜修,聯絡到間寺廟嘅時候已經開始咗,而家要等下次。
月經杯走天下
呢個我想講下,近年開始覺得,藝術對於我嚟講,係唔帶任何主觀情緒去表現事物嘅實想,每個人嘅理解可以唔一樣,亦唔限於形式。呢樣嘢仲係度修行緊,要完全唔批判,真係好難
無錯,所以我暫時無遇過完全唔自卑嘅人,包括自己。
天生無gap毛
我男仔,都要保濕爽膚防曬mask (做齊皮膚都唔係好好,本身質地差,冇去美容院),又要做gym,奶粉,出去玩多一隻運動 (我覺得純做gym冇靈魂,只係instrumental) 又要交月費,gear, 本身有nasal allergy 要每日食中式膠囊。食量遠大過女人,即使食cheap野 食物開支都好高
已經冇錢拍拖,所以唔敢溝女,因為一定比唔起佢既expense, 讀書辛苦,唔可以番太多part time/補習
車 樓
咁pro
窮 著返普通bra算
但著sport bra 又有線條既女真係一流
都要扮靚㗎
照親鏡都想打爆塊鏡點過日子
唔明
咩係實想?

藝術點可以冇主觀情緒,又唔係科學
做一個見得下人/型嘅男仔真係好辛苦
又要叻賺錢 又要見識廣 又要做gym勤力
戴眼鏡都可以靚左
實相 今日係咁打錯字

我嘅意思係藝術本身係唔帶情緒嘅,有情緒感受嘅係人,一副畫、一張相、一段文字、一個動作,全部都係可以係中性嘅,而每人睇到嘅人可以get到唔同嘅嘢,就係因為唔係科學,所以都無絕對嘅答案。
其實化得多真係好傷皮膚
想精神d嘅時候 畫下條眉同搽唇膏就算
有波先講要承托力
同空姐post一樣
女性只有自己既角度
你本身樣衰姐姐
我咩都唔使搞
你就好啦天生麗質
好多人都咁講
你加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞