做一個見得下人/靚嘅女仔真係好貴

681 回覆
3527 Like 156 Dislike
你中point了
其實見到有女仔係天生麗質
完全唔護膚皮膚都好光滑 唔油唔乾 無黑頭 好少生暗瘡
洗唔洗呀 你係唔靚呀搞咁撚多人都係唔靚架啦
由2分變4分咁囉
你本身靚底你乜撚都唔搞一樣係靚

On9
我明 以前家唔中又問我點解唔化下妝呀 染下髪啦 屌你老母最撚勞氣成日話慳d啦
我地食m記 kfc 唔係一餐半餐 係好多餐
食完唔撚柒健康 會肥
跟住又會爆瘡 又要擺更加多時間同錢落去keep
題外話:
我知拍拖洗費貴 所以一律AA 有時我比多d
我自己會俾家用屋企 返學搭車生活費全撚柒部都自己俾 再加埋d 雜費同埋要草錢
根本可以攞黎扮靚既空餘錢已經所剩無幾
仲咁撚柒多要求 所以我開鳩佢波
之後就唔夠膽再講

完全認同你個句又唔係你俾錢我
憑咩要求
天生麗質唔打扮6分
打扮完8分

唔打扮都高分過天生醜樣嘅打扮完
睇ig女神睇得咁撚過癮
全撚柒部都係錢呀
我真心佩服個d女仔
每次出街都要
化妝呀set頭已經好攰
仲有力周圍去 做運動
我自問真係做唔到
你幾時死呀臭鳩
個名臭撚曬走出黎博屌
一方水土一方人
老實講有d女仔真係天生麗質,不個非常之少,香港更少
我覺得女仔應該著重保養多個化妝較好
女仔心態好的話,一段時間後連容貌都會變得更好,所謂相由心生
屌啊 終於有人講出我心聲 除左貴仲有時間 心機
好多都唔捨得買
不過女好似仲多呢D問題
睇下女權就知
點解嘅
化妝前敷個妝會貼啲
有敷開嘅話,去做facial 清黑頭粉刺都會少好多
而且成日俾美容師話我皮膚好 (唔止一間咁講)
錢係問題,時間都係問題,日日做咁多野用好多時間。
唉屌
細個唔識野,一直都冇搽防曬敷mask既概念
入到U先知死
敷極都成舊炭咁
過左一年keep住做都叫好左少少
點知有個禮拜d野用曬偷懶就打回原形

每個月收到張月結單都勁肉赤

絲打你地每個月買野用幾錢左右?
你有冇做過research?
就算你24小時唔訓拎曬黎研究都唔代表你可以出到science nature
我女人唔洗好似你咁搞咁多野

已經係呢個世界上最靚嘅女人
我仲貪靚過女朋友 一星期敷2-3日mask
洗完面會撻爽膚水 耐唔耐仲chur住女朋友幫我修眉
咪一樣,到時啲洗費男方出晒,仲要儲錢買樓結婚,三年內見唔到結婚既可行性就搵第個。將做靚女/「見得人既順眼女人」既成本轉移去男人身上,再同男人講「我靚既話你帶我出街都有面子啦」
玩得期指即日走咪輸少d
十幾倍槓桿你唔係仲過夜呀?
Join個gym club都起碼幾百蚊啦
你唔住覺得落街跑個步叫做運動叫有效減肥呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞