做一個見得下人/靚嘅女仔真係好貴

681 回覆
3527 Like 156 Dislike
唔想騎劫
我自己覺得靚就係藝術
有啲女人對我黎講都係藝術品

一種就可以跟黃金比例黎欣賞
攝影藝術我自己係睇個theme,同埋背後故事
有啲人自成一格又有
玩創意又有

洗黑錢還洗黑錢,有啲事實係靚野黎
嘩 你好叻呀 簡直係女神
你未遇到我
連登絲打:「就係因為咩你都唔搞先無女要」
你search下星期日檔案講男人化妝果個post
打扮裝身呢d完全就係商人出糧俾你之後叫你俾返份糧佢地既技倆黎
唔搽防曬,天生白。

絲打幾歲?人大左代謝慢左就會好啲,至少美容可以一兩個月一次。或者搵間好啲既,都可以一兩個月一次。

Btw,有樣野樓主咪講,就係調經、調身體。
又貴,香港女人十個有9.5個都應該要調。(只係有冇洗錢做過既分別)
一早識穿 係我個袋拎錢 比實質野我
外表? 點夠堆小白臉鬥
其實唔係咁~優質基因大於一切~ 本身白 毛少 靚~就是
天生麗質難自棄~天生劣質難自救~
沒有醜的女人,只有懶的女人.
只係expect男人乾淨企理無體臭 啲衫唔係穿lone同wear, 身型唔係暴肥暴瘦
有肌肉、皮膚好, 會修體毛, 啲衫fit身呢啲係bonus

但係女人係被expect要keep住無毛、身型皮膚打扮髮型好
教科書既野out晒date啦,有demand先有supply呢啲理論係成立既人地唔洗請sales唔洗俾錢marketing啦
你幾時需要一部過萬蚊既iphone?
咪又係人地砌完出黎做個presentation賣個廣告令你覺得有需要仲要買咗=晉身中產=賺咗
不過就算扮到幾靚都冇用
個男人/男朋友唔再愛就係唔再愛
靚唔靚都唔係佢留底嘅理由
Metabolic rate同年紀成反比
俾啲錢去做下gym囉
反正一個月都係幾百
都唔知夠唔夠你地買枝唇膏
出黎做野後衫都無乜點添幾件
係護膚品比較常買,其次就化妝品
其他香水衫褲都覺得係浮雲,
如果係唔想有汗味我會寧願買止汗劑
香水太奢侈,噴下就無,又貴到飛起
同你講樣野
香水就係果堆奢侈品製造商最賺錢既業務
成本極低,但價錢又可以同其他產品睇齊
睇完我發覺自己真係慳咗唔少錢
咩書名
每個人可以有唔同理解 ,但係創作者係一定有情緒
一張新聞相點樣標榜自己係中立都好
實際上構圖,揀相,甚至係選擇影唔影,影完岀唔岀
都係被主觀情況左右
其實係
就算你好靚 總有人靚過你
就算唔睇樣 對耐左又會生厭
唔厭既 又因為工作/湊小朋友個啲疏離左

外表可能係某個層次上重要
但你敵唔過人性會隨時間變化

佢今日係好女仔/好男仔
聽日可以係臭雞/仆街仔

而呢樣野唔係你有色相有智慧就留得住
而係自然現象黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞