做一個見得下人/靚嘅女仔真係好貴

681 回覆
3527 Like 156 Dislike
追左幾頁,得淡笑
有人回話染髮要一千一次,三四個月染一次……一千夠我去salon染三次wow,有冇諗過自己染?
post主回話男人一定冇咁多野煩,敢問一句:你係男人,知男人要煩d乜?剩係要操fit都已經唔係一件易事,咪撚拎你地d鄭多燕老舞黎同我地比,仲有養車呢?
化得愈多妝,皮膚就差得愈快,護膚品開支愈多。反而做多d運動,本身就係最好既抗衰老方法。你有冇諗過氣質呢樣野?如果你身邊既男性都只係注重個樣既,咁你要諗下個問題係出係邊
邊個話化得妝多皮膚會越差?我以前唔化妝,而家日日都化妝但皮膚好過唔化妝嗰陣好多,因為我會更加注重皮膚清潔同保養。點解你覺得注意外表=無內涵?唔可以內外兼備?對自己外表有要求都唔得?樓主講緊要用錢嘅一部份,唔代表佢無去做運動,好心你啲男人唔識就唔好衝出嚟柒話化妝點樣唔好,係人都想令自己靚啲,自己負擔得起又唔使你地男人比錢,你嘈啲乜野?

我覺得再靚嘅女仔,化左妝只會更靚
不過天生麗質的確係可以唔上粉行出街都比人覺得靚
我覺得豐儉由人啦
十年後可能無分別
但20年,30年,40年呢
you are what you eat
見好多洗好多錢買護膚品
但成日食埋d垃圾食物 又鐘意糖 搞到皮膚差唔怪得人
身體先係本,你身體細胞係由你所食嘅野轉化
食多d抗氧化食物延緩衰老實際好多
搽保養品,化妝只係面個浸
you are what you eat
見好多洗好多錢買護膚品
但成日食埋d垃圾食物 又鐘意糖 搞到皮膚差唔怪得人
身體先係本,你身體細胞係由你所食嘅野轉化
食多d抗氧化食物延緩衰老實際好多
搽保養品,化妝只係面個浸

同意
又唔食野黎減肥,根本就唔夠營養
天生麗質,有嘅,100個入面都唔知有無一個,個個學生時期都面色紅潤吹彈可破又緊緻架啦,出嚟做野再加上年紀大咗新陳代謝慢咗,面色都無以前咁好睇,化下妝令自己睇落精神啲靚啲都好正常 啲男人唔知頭唔知路,講到一化妝就好膚淺好庸俗咁,係因為佢地唔識化妝係咩一回事,叫佢地唔好gel頭出街唔好玩車唔好健身囉,各有各喜好都唔知佢地嘈乜
我都想知邊個衝出黎柒:
你自己打左,你唔係因為化妝所以皮膚好左,而係因為注重左皮膚清潔……咁化妝同皮膚好既關係係邊?
只係講用錢既部份,修養內涵運動係免費?睇書興趣班運動裝備樣樣都係錢,gymrm既月費呢?你如果真心會跑步,對鞋每幾個月就要換一次,對鞋好平?
我唔識化妝,但我上面講既野我都有做,我清楚洗費係邊,反而你咁大聲講到好似上面既野係免費咁,咁你又知d咩?
btw人地係一個公開既網絡平台發言,你竟然叫其他人唔好出聲嘈。既然你咁接受唔到其他意見,不如你返去你d狗公度,包你一定唔會聽到你唔鍾意聽既野
想問一句:髮型屋既染髮劑係限量版?定係只限髮型屋人買,你自己買唔到?
追左幾頁,得淡笑
有人回話染髮要一千一次,三四個月染一次……一千夠我去salon染三次wow,有冇諗過自己染?
post主回話男人一定冇咁多野煩,敢問一句:你係男人,知男人要煩d乜?剩係要操fit都已經唔係一件易事,咪撚拎你地d鄭多燕老舞黎同我地比,仲有養車呢?
化得愈多妝,皮膚就差得愈快,護膚品開支愈多。反而做多d運動,本身就係最好既抗衰老方法。你有冇諗過氣質呢樣野?如果你身邊既男性都只係注重個樣既,咁你要諗下個問題係出係邊
邊個話化得妝多皮膚會越差?我以前唔化妝,而家日日都化妝但皮膚好過唔化妝嗰陣好多,因為我會更加注重皮膚清潔同保養。點解你覺得注意外表=無內涵?唔可以內外兼備?對自己外表有要求都唔得?樓主講緊要用錢嘅一部份,唔代表佢無去做運動,好心你啲男人唔識就唔好衝出嚟柒話化妝點樣唔好,係人都想令自己靚啲,自己負擔得起又唔使你地男人比錢,你嘈啲乜野?

天生麗質,有嘅,100個入面都唔知有無一個,個個學生時期都面色紅潤吹彈可破又緊緻架啦,出嚟做野再加上年紀大咗新陳代謝慢咗,面色都無以前咁好睇,化下妝令自己睇落精神啲靚啲都好正常 啲男人唔知頭唔知路,講到一化妝就好膚淺好庸俗咁,係因為佢地唔識化妝係咩一回事,叫佢地唔好gel頭出街唔好玩車唔好健身囉,各有各喜好都唔知佢地嘈乜

我自己就有個圈子係一齊做運動嘅,唔係跑步呢啲濕碎野,的確呢個圈子嘅女仔比較多唔化妝時都氣色好,要化時又另一種靚

我覺得用保養品係得,但最關鍵始終係生活習慣,有運動,有健康飲食係爭好遠,身形都靚啲啦,自問我開始運動後,新陳代謝仲好十幾歲至廿頭嗰陣
其實男人要見得人一樣唔平 不過大部分人唔會理咁解
絲打分享下平時做開咩運動?成日想做但一放工個人就好懶,好想的起心肝實行唔比自己再懶。
yes 我嗰間係永久
俾完呢舊錢脫到你做呀嫲嗰日都得

成班打住飛機以為自己留鬚好撚man
其實未到30新陳代謝都唔會慢
你未到30個樣殘係關生活飲食習慣事
追左幾頁,得淡笑

我自己就有個圈子係一齊做運動嘅,唔係跑步呢啲濕碎野,的確呢個圈子嘅女仔比較多唔化妝時都氣色好,要化時又另一種靚

我覺得用保養品係得,但最關鍵始終係生活習慣,有運動,有健康飲食係爭好遠,身形都靚啲啦,自問我開始運動後,新陳代謝仲好十幾歲至廿頭嗰陣

但我見好多廿尾已經殘哂,仲有女仔甩頭髮
首先一定要早訓
遲訓你洗幾多錢都冇得救

但我見好多廿尾已經殘哂,仲有女仔甩頭髮
首先一定要早訓
遲訓你洗幾多錢都冇得救

甩嗰個早訓架 佢係減肥又少運動又成日化濃妝
回多樣野:
本身女仔黑頭髮都好靚,你硬要講染其他色先叫靚,算
dllm你仲要講埋highlight 漂色,你唔好打埋平時要食燕窩補身?
前排做健腹輪
平板支撐
呢排完全無做運動都瘦左
追左幾頁,得淡笑
仲有自己染髮?咪痴線啦,自己買cheap cheap染髮劑點同髮型屋啲專業染髮劑比呀?染出嚟效果完全唔同,仲有想做high light或者漂色,點樣自己染呀?而家講緊想靚想有造型呀,你用開美源髮彩遮白髮咪無難度自己染囉!
回多樣野:
本身女仔黑頭髮都好靚,你硬要講染其他色先叫靚,算
dllm你仲要講埋highlight 漂色,你唔好打埋平時要食燕窩補身?

真係豐儉由人
我覺得做color係可以好靚,但黑髮都可以好靚,唔同feel,自己想玩造型唔係靚嘅條件黎
追左幾頁,得淡笑

絲打分享下平時做開咩運動?成日想做但一放工個人就好懶,好想的起心肝實行唔比自己再懶。
前排做健腹輪
平板支撐
呢排完全無做運動都瘦左

呢啲好輕微喎
我日日做負重成個鐘
不論男女,根本最好既化妝品就係:生活習慣,均衡飲食同足夠既運動。d化妝品只不過係輔助,一見到有女剩係強調化妝品真心覺得
我係懶先留番黑髮
之前漂到好傷
髮尾叉晒
但我唔係想減肥
淨係想修下線條
咁做咩好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞