做一個見得下人/靚嘅女仔真係好貴

681 回覆
3527 Like 156 Dislike
可能樓豬以為男人全部都係金鐘毒撚
兩件衫一條褲一對鞋著一年
剪頭髮先貴
一個月唔剪兩邊開始叉出黎
幫襯開salon成兩舊幾剪一剪
窮撚只夠錢去速剪
檢測工程
我係純粹貪靚
太在意自己外表

極少出街 冇搽開防曬的習慣
依家返學需要係室外行20分鐘左右先到 請問需唔需要搽
追左幾頁,得淡笑
有人回話染髮要一千一次,三四個月染一次……一千夠我去salon染三次wow,有冇諗過自己染?
post主回話男人一定冇咁多野煩,敢問一句:你係男人,知男人要煩d乜?剩係要操fit都已經唔係一件易事,咪撚拎你地d鄭多燕老舞黎同我地比,仲有養車呢?
化得愈多妝,皮膚就差得愈快,護膚品開支愈多。反而做多d運動,本身就係最好既抗衰老方法。你有冇諗過氣質呢樣野?如果你身邊既男性都只係注重個樣既,咁你要諗下個問題係出係邊
行出街十個男人八個都好撚嗚wear 女人至少過半數都會化下妝
其實點解加拿大有d毛就 = 醜同核突
證明香港女人真係冇做運動既概念
最重要既運動竟然唔講
我女朋友只係鐘意做gym做運動,每月500會費
Bra?佢多數買下sports bra咁
樣中上,唔洗化妝,最鐘意笑

原來呢啲女已經係香港絕種
可能你女友天生麗質呢

長期只著sport bra對胸部唔好架
佢aa cup?
我女朋友黎緊係正
咪咁天真啦
天生皮膚好係少好多問題
但都要抗衰老 抗皺 呢啲先係最貴個類護膚品
持住自己後生唔keep 到時仲洗更多錢
爽膚水 精華 面霜唔係最基本咩?
咁有搽同無搽 我又真係有分別
平時懶一次半次都ok
但懶一星期真係會感覺皮膚差左

如果做完水光針會吸得勁啲
係完全唔懶得

見到好多人話自己本身冇問題 唔洗搽野都靚
真係唔知去到四十歲會點

其實宜家搽咁多護膚品 唔一定係本身差
可以係keep住咁靚
男仔做一個見得下人嘅女仔仲貴
要啦,室內都有窗有光線透入嚟架嘛,仲有燈光(尤其射燈)都會對皮膚有傷害。
你係講緊本身樣差個啲人先貴姐
邊個話化得妝多皮膚會越差?我以前唔化妝,而家日日都化妝但皮膚好過唔化妝嗰陣好多,因為我會更加注重皮膚清潔同保養。點解你覺得注意外表=無內涵?唔可以內外兼備?對自己外表有要求都唔得?樓主講緊要用錢嘅一部份,唔代表佢無去做運動,好心你啲男人唔識就唔好衝出嚟柒話化妝點樣唔好,係人都想令自己靚啲,自己負擔得起又唔使你地男人比錢,你嘈啲乜野?
仲有自己染髮?咪痴線啦,自己買cheap cheap染髮劑點同髮型屋啲專業染髮劑比呀?染出嚟效果完全唔同,仲有想做high light或者漂色,點樣自己染呀?而家講緊想靚想有造型呀,你用開美源髮彩遮白髮咪無難度自己染囉!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞