新垣結衣 (12) 如果能一直在一起 不管什麼形式都沒關係

1001 回覆
119 Like 2 Dislike

大概內容

1. 計總合收視率,最終回 : 逃恥 > DOCTOR X

2. 總合收視率 = 實時收視 + 錄影收視 (唔計重複部分)
比一般收視率更加清楚 實際收睇人數

3. 計總合收視,最終回 逃恥 33.1% ; DOCTOR X 32%
但1.1% 已經相差 100萬人次左右,反映到唔可以實時
收睇既年輕階層都有支持。對吸引贊助商有幫助

4. 考慮續集既話,逃恥似乎比DOCTOR X第5季會更加受歡迎。

5. 劇組已經埋手諗續集,希望可以起越半澤直樹

係咪可以知道錄完有冇睇?錄咗冇睇係咪唔計?

無記錯佢係計播放
所以綜合收視會遲一星期至出到
Cut off 係播出後7日內錄影播放

Thx
有冇巴打SHARE下手機用緊咩wallpaper, 諗唔到揀邊張
其實結衣wiki page 入面個演出作品list 係咪全部齊晒
有冇巴打SHARE下手機用緊咩wallpaper, 諗唔到揀邊張

星空巴會唔會收低清既版本?
我今日子同lh2有720p

點解
無無限google drive要開分身upload

我有超過50隻ac

我有超過50隻ac

辛苦你,星空巴

我有超過50隻ac

星空巴 可以加我入drive 嗎

daniellww16@gmail.com

其實結衣wiki page 入面個演出作品list 係咪全部齊晒

差Sh15uya未有(好似係),個百度雲廢撚左down唔到落黎

我有超過50隻ac

星空巴 可以加我入drive 嗎

daniellww16@gmail.com

Thank you!!!

我有超過50隻ac

唔係有無限咩

邊有咁著數

我暈了
有野想搵
星空巴可唔可以加埋我入google drive
fightbear1987@gmail.com

屌 我都用過呢張

我暈了

暫時未搵到張好過依張
其實我post過好多圖 你地可以自己碌下
星空巴會唔會收低清既版本?
我今日子同lh2有720p

點解

未有寶庫果陣搵既,d種仲行勁慢
down左好耐
唔知有無人需要呢d細size版本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞