新垣結衣 (12) 如果能一直在一起 不管什麼形式都沒關係

1001 回覆
119 Like 2 Dislike

雪肌精新一季廣告又黎啦
今次萌到痴線
真係多謝雪肌精 個個廣告都拍得結衣咁正

雪肌精新一季廣告又黎啦
今次萌到痴線

雪肌精新一季廣告又黎啦
今次萌到痴線

拎?
早晨bb
我又學你訓到12點

雪肌精新一季廣告又黎啦
今次萌到痴線

拎?

公司喺醫院隔離,我自已行去急症OK
那會吸引李準基

7000萬一個廣告費?

拍1個廣告仲多過10集日劇
咁佢地寧願拍廣告好啦
其實對番450萬港紙一個廣告
以一線紅星來講都差唔多

拍劇係為咗 keep 人氣或谷人氣
去到結衣嗰個位其實代言費唔會再有咩上升空間
接多兩三套劇對佢地身價影響不大
所以有啲 fans 可能覺得 LP 成日虧待佢唔幫佢接多啲劇
我反而覺得 LP 對佢好好

雪肌精新一季廣告又黎啦
今次萌到痴線

雪肌精新一季廣告又黎啦
今次萌到痴線

拎?

我岩岩醫院行出黎 醫生話我冇得醫

拎?

我岩岩醫院行出黎 醫生話我冇得醫

已經病入膏肓

雪肌精新一季廣告又黎啦
今次萌到痴線

拎?

http://www.bilibili.com/video/av8034485/

用左逃恥既表演方式,萌呀

哇宇宙級透明感
想買雪肌精

拎?

http://www.bilibili.com/video/av8034485/

用左逃恥既表演方式,萌呀

哇宇宙級透明感

其實透明感點解?
聽左咁耐都唔知咩意思

有村架純咁後生就第二 咁多廣告
點解結衣咁少廣告

唔係少
去到佢個價大家都係差唔多 (天海,長澤,石原)
反而綾瀨遙係異數

有村架純咁後生就第二 咁多廣告
點解結衣咁少廣告

唔係少
去到佢個價大家都係差唔多 (天海,長澤,石原)
反而綾瀨遙係異數

因為日本人真係好鐘意大波遙

tbs真係好急好重視咁,睇黎真係好大機會有 2季

但現實係佢真係無次開得成
佢地想係一回事
結衣同 LP 俾唔俾期佢又係另一回事

仲未計星野源
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞