新垣結衣 (12) 如果能一直在一起 不管什麼形式都沒關係

1001 回覆
119 Like 2 Dislike
早晨呀結衣
結衣早晨
其實大野智同結衣都係咁宅
大野成三十五歲,連衫褲鞋襪都係老豆老母幫佢買

平時又唔多去街
結衣 我翻黎屋企喇

我都想學
但我係果d完全唔可能自己督促自己學野既人黎

出去報日文班啦

聽講支聯會果d好伏

支聯會有教日文?
星空巴,啱啱up左Legal High兩季+SP嘅BD字幕
但其實個字幕係有dd瑕疵(錯別字/大陸用字etc.),我淨係執左第一季頭10集(因為我未追完 ),有心嘅巴打可以幫手執執佢

https://mega.nz/#!0FchAYJY!hyPZIj36c-UwH6tcKFPu5incasYdcfAqlXWPv4de8yc

等你到時睇哂先一次過打包

咁各位要俾少少耐性 星空巴到時再麻煩你

我都想學
但我係果d完全唔可能自己督促自己學野既人黎

出去報日文班啦

聽講支聯會果d好伏

支聯會有教日文?

唔知小學定初中去學過
之後放低晒

平時又唔多去街

好彩結衣未去到咁嘅地步
睇綜藝多都覺得條友奇奇怪怪
星空巴,啱啱up左Legal High兩季+SP嘅BD字幕
但其實個字幕係有dd瑕疵(錯別字/大陸用字etc.),我淨係執左第一季頭10集(因為我未追完 ),有心嘅巴打可以幫手執執佢

https://mega.nz/#!0FchAYJY!hyPZIj36c-UwH6tcKFPu5incasYdcfAqlXWPv4de8yc

等你到時睇哂先一次過打包

咁各位要俾少少耐性 星空巴到時再麻煩你

平時又唔多去街

好彩結衣未去到咁嘅地步

痴線
結衣豬早晨
早晨

依隻麵真係

結衣bb朝朝同我講早晨

人地藝術家
怪至係正常

花ちゃん

平時又唔多去街

好彩結衣未去到咁嘅地步

結衣少出街唔等於唔去街 不過如果係東京撞到結衣唔知我會唔會即刻暈低
bb 岩岩煮完早餐我食又訓左
今日煮雜錦飯 係用新買既電飯煲煮嫁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞