新垣結衣 (12) 如果能一直在一起 不管什麼形式都沒關係

1001 回覆
119 Like 2 Dislike
大家點排結衣啲戲

第一集飛翔吸引唔到我繼續睇
個男主角太頹

個男主走嘅路線都係頹look

吸引我睇落去既係室長同今日子個ex

有美列布都夠啦
不過我都係推smile

smile入面嘅gakki係核彈
大家點排結衣啲戲

個男主角太頹

室長好有趣 但個頹友真係好唔討好

要重睇逃恥補返血先
源源好可愛

我都係好中意呢一對,如果現實係埋一齊都覺得ok, happy
大前提係星野源要係認真唔係玩玩下

我諗過IH源會唔會拍拍吓瓜咗,話哂奶過大鑊野
大家點排結衣啲戲

個男主角太頹

有美列布都夠啦
不過我都係推smile

未睇
feel到一定好正
LH1 2 個OP咁拍法 gakki 咪蝕哂底

鏡頭合併咋,我記得有一次好似見到黑色短褲,應該有打底

照舊再諗爛春袋

係個位巴打咋

要重睇逃恥補返血先
源源好可愛

我都係好中意呢一對,如果現實係埋一齊都覺得ok, happy

咩事
新會然

要重睇逃恥補返血先
源源好可愛

信唔過源仔

有美列布都夠啦
不過我都係推smile

好多肢體動作
大家點排結衣啲戲

個男主角太頹

第一集頹,之後先有得成長。其實就係頹得嗰一集
咁多套劇入面飛翔個故事最好睇。

同埋第一集個結尾正到癲,簡直係核爆,好難唔追

個個都想做男主啦,比gakki人摸頭(sorry劇透咗)

要重睇逃恥補返血先
源源好可愛

信唔過源仔

係咪有故仔?
大家點排結衣啲戲

個男主角太頹

點解你地班友屌錦_ _,但冇人屌綾野剛
http://kenshin.hk/2015/04/27/【日藝】戶田惠梨香大爆當年啞忍賤男綾野剛搞得/
星空巴隔離登check pm

lh1&2本篇bdrip

bd中字字幕見其他巴打分享既mega link

https://mega.nz/#!0FchAYJY!hyPZIj36c-UwH6tcKFPu5incasYdcfAqlXWPv4de8yc

星空巴隔離登check pm

lh1&2本篇bdrip

bd中字字幕見其他巴打分享既mega link

https://mega.nz/#!0FchAYJY!hyPZIj36c-UwH6tcKFPu5incasYdcfAqlXWPv4de8yc

補埋個對齊字幕檔名既程式先
其他巴打可能都用得上(如果你未有)

https://drive.google.com/open?id=0B9kMVQfKYqvXTkFxWWY2aGVyeHc

呢個正野
標題建議:

大家點排結衣啲戲

個男主角太頹

http://kenshin.hk/2015/04/27/【日藝】戶田惠梨香大爆當年啞忍賤男綾野剛搞得/

錦__個緋聞唔係假架咩
呢度無人理戶田,所以都無人會理綾野剛
標題建議:

星空巴打 我隔離pm左你
幫朋友求寶庫
一定係假
唔好再提
大家點排結衣啲戲

個男主角太頹

錦__個緋聞唔係假架咩
呢度無人理戶田,所以都無人會理綾野剛

I mean綾野剛本身就係一個死殘男
喺戲入面仲要同結衣kiss,接受唔到
同埋佢真係好撚柒
gakkiqq

yui
大家點排結衣啲戲

個男主角太頹

同埋第一集個結尾正到癲,簡直係核爆,好難唔追

個個都想做男主啦,比gakki人摸頭(sorry劇透咗)

摸完頭之後番左office嗰度先正,我嗰段睇左幾廿次
BGM出得好合時
成就解鎖:11刷

我5刷緊
【劇情討論】
結衣接拍《逃恥》應該係短髮架,咁去新婚旅行個時腦洞同前男友、平匡個長髮look係幾時拍架唔通係戴假髮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞