新垣結衣 (12) 如果能一直在一起 不管什麼形式都沒關係

1001 回覆
119 Like 2 Dislike
標題建議:

「重要的人,不能忘記的人,不想忘記的人。 你,是誰?」crossover

十成係今日子

Next topic :share?!

古美門係睇通世事嘅人
服部就係睇通事務所嘅人

兩個都非常有智慧,睇穿人嘅本質,每次出矛招都係為當事人認清自己的渴求
唔似羽生一直避免衝突
不過,現實律師都係鐘意winwin嗰套

Next topic :share?!

她溫和的微笑、她的溫度、她的溫柔
結衣bb係music fair 赤腳唱四月是你的謊言果陣
有冇教徒有圖
樓上有人講d劇排序 我唔係睇左好多 但我會咁排:今日子>逃恥>lh2>父女>lh1>飛翔

今日子d劇情深刻得黎又正 (我成日loop佢連續五晚唔訓睇書果度 好撚可愛) 佢個髮型又襯佢 顏色又顯得佢更加白 又cool cool地咁 睇左厄介慢慢征服佢嗰種感覺好正
逃恥都正 睇完小鹿亂撞左幾日 但可能我覺得星野源太可愛(最後隻舞我覺得佢跳得好得意 基本淨係留意佢)同埋個劇情太順理成章
lh2 lh1俾堺叔搶哂戲
父女都正 但健太太柒了 好撚扣分
飛翔我覺得有d 悶

This
新PO呢

仲諗緊topic
我夾係中間唔知揀邊個好
樓上有人講d劇排序 我唔係睇左好多 但我會咁排:今日子>逃恥>lh2>父女>lh1>飛翔

今日子d劇情深刻得黎又正 (我成日loop佢連續五晚唔訓睇書果度 好撚可愛) 佢個髮型又襯佢 顏色又顯得佢更加白 又cool cool地咁 睇左厄介慢慢征服佢嗰種感覺好正
逃恥都正 睇完小鹿亂撞左幾日 但可能我覺得星野源太可愛(最後隻舞我覺得佢跳得好得意 基本淨係留意佢)同埋個劇情太順理成章
飛翔我覺得有d 悶

This

is
標題建議:

閒人標題+1
新PO呢

仲諗緊topic
我夾係中間唔知揀邊個好

其實點解無人講smile
我睇左第一集,結衣扮失語少女同埋雙馬尾都好可愛
[img]<iframe src="//giphy.com/embed/26xBAm2XO63yBA8Ss" width="480" height="468" frameBorder="0" class="giphy-embed" allowFullScreen></iframe><p><a href="https://giphy.com/gifs/26xBAm2XO63yBA8Ss">via GIPHY</a></p>[/img]
樓上有人講d劇排序 我唔係睇左好多 但我會咁排:今日子&gt;逃恥&gt;lh2&gt;父女&gt;lh1&gt;飛翔

飛翔我覺得有d 悶

hehe?
新PO呢

仲諗緊topic
我夾係中間唔知揀邊個好

她溫和的微笑 滋潤了我乾涸的心
我覺得yui可以做日本宣傳大使

仲諗緊topic
我夾係中間唔知揀邊個好

她溫和的微笑 滋潤了我乾涸的心

[img]<iframe src="//giphy.com/embed/26xBAm2XO63yBA8Ss" width="480" height="468" frameBorder="0" class="giphy-embed" allowFullScreen></iframe><p><a href="https://giphy.com/gifs/26xBAm2XO63yBA8Ss">via GIPHY</a></p>[/img]

唔識放gif
無睇一日已經就開新POST
不過新cm真心好正 上堂忍唔住係咁睇twitter
樓上有人講d劇排序 我唔係睇左好多 但我會咁排:今日子&amp;amp;gt;逃恥&amp;amp;gt;lh2&amp;amp;gt;父女&amp;amp;gt;lh1&amp;amp;gt;飛翔

飛翔我覺得有d 悶

This

is

源源成為連登毒撚模範
重刷係應該以完全熟記劇情為基礎,理解劇情隱藏意思為進階,代入角色進行劇情體悟劇情鋪墊目的為高階
樓上有人講d劇排序 我唔係睇左好多 但我會咁排:今日子&gt;逃恥&gt;lh2&gt;父女&gt;lh1&gt;飛翔

飛翔我覺得有d 悶

hehe?

根本成段都係講緊男人
樓上有人講d劇排序 我唔係睇左好多 但我會咁排:今日子&amp;gt;逃恥&amp;gt;lh2&amp;gt;父女&amp;gt;lh1&amp;gt;飛翔

飛翔我覺得有d 悶

hehe?

根本成段都係講緊男人

新post已開

官方網頁版:
https://lihkg.com/thread/83326/page/1

唔識放gif

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞