新垣結衣 (12) 如果能一直在一起 不管什麼形式都沒關係

1001 回覆
119 Like 2 Dislike
戶田如果同XX綾一齊,而家可能保持彌海砂容貌,code blue3就有兩個大美人
之前睇辣妹見到gakki同戶田跳para para
LH2
Gakki勁多楚楚可憐樣
救命
升天啦
大家點排結衣啲戲

第一集飛翔吸引唔到我繼續睇
個男主角太頹

個男主走嘅路線都係頹look

吸引我睇落去既係室長同今日子個ex

第一集頹,之後先有得成長。其實就係頹得嗰一集
咁多套劇入面飛翔個故事最好睇。

點解你地班友屌錦_ _,但冇人屌綾野剛
http://kenshin.hk/2015/04/27/【日藝】戶田惠梨香大爆當年啞忍賤男綾野剛搞得/

錦__個緋聞唔係假架咩
呢度無人理戶田,所以都無人會理綾野剛

I mean綾野剛本身就係一個死殘男
喺戲入面仲要同結衣kiss,接受唔到
同埋佢真係好撚柒

我有睇佢嗰集情熱大陸,真人應該幾MK同憂鬱
不過演技堅好,戲入面同真人完全唔同
標題建議:

「重要的人,不能忘記的人,不想忘記的人。 你,是誰?」crossover
標題建議:

「重要的人,不能忘記的人,不想忘記的人。 你,是誰?」crossover

十成係今日子
成就解鎖:11刷

我5刷緊

覺得小小over左

咩 over 左

整 wallpaper

唔好嬲巴打
唔知點解覺得小小娘 no offence
戶田如果同XX綾一齊,而家可能保持彌海砂容貌,code blue3就有兩個大美人
之前睇辣妹見到gakki同戶田跳para para

我5刷緊

畀張打氣圖啦

覺得小小over左

咩 over 左

整 wallpaper

唔好嬲巴打
唔知點解覺得小小娘 no offence

有冇巴打cap幾張share出嚟
【劇情討論】
結衣接拍《逃恥》應該係短髮架,咁去新婚旅行個時腦洞同前男友、平匡個長髮look係幾時拍架唔通係戴假髮

一睇就知駁髮
標題建議:

十成係今日子

Next topic :share?!
古美門係睇通世事嘅人
服部就係睇通事務所嘅人
Ff 緊逃恥2劇情
阿源轉左新工 去左新開既公司做 lead住一班新同事
有女同事無意中鍾意左佢 用暗計令佢同實栗分手

我5刷緊

畀張打氣圖啦

標題建議:

十成係今日子

【劇情討論】
結衣接拍《逃恥》應該係短髮架,咁去新婚旅行個時腦洞同前男友、平匡個長髮look係幾時拍架唔通係戴假髮

一睇就知駁髮

睇閒人巴用圖簡直係人生一大樂事
Ff 緊逃恥2劇情

標題建議:

十成係今日子

睇閒人巴用圖簡直係人生一大樂事

標題建議:

Ff 緊逃恥2劇情

樓上有人講d劇排序 我唔係睇左好多 但我會咁排:今日子>逃恥>lh2>父女>lh1>飛翔

今日子d劇情深刻得黎又正 (我成日loop佢連續五晚唔訓睇書果度 好撚可愛) 佢個髮型又襯佢 顏色又顯得佢更加白 又cool cool地咁 睇左厄介慢慢征服佢嗰種感覺好正
逃恥都正 睇完小鹿亂撞左幾日 但可能我覺得星野源太可愛(最後隻舞我覺得佢跳得好得意 基本淨係留意佢)同埋個劇情太順理成章
lh2 lh1俾堺叔搶哂戲
父女都正 但健太太柒了 好撚扣分
飛翔我覺得有d 悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞