新垣結衣 (12) 如果能一直在一起 不管什麼形式都沒關係

1001 回覆
119 Like 2 Dislike
好快爆post 已經12

如果閒人巴開始用黛
我應該會分分秒秒都黎黎吹水

閒人巴連lh都玩埋會一日開一個新post

唔好

S1好幾集我好切身感受到係香港發生,

例如第四集地產霸權&第九,十集保衛家園

似曾相識係咪呢

有集話起樓遮左d陽光果集都好黑暗
一到抗爭 有大台就變晒質

正是第四集
古美門手段看似下三流,但其實心水最清處理手段最合適都係古美門(相比s2羽生

未睇S2
佢地德松最尾諗
其實個表妹係咪都係謀人身家
SP睇到老母個袋同個𡃁仔講返個 真 相
今次大陸譯名好似真係好啲
勝利即是正義

今日子入手
話說gakki係咪唔識玩樂器?
咁佢點作曲?

識哼啲音出黎就得,之後編曲搞
圖片模式太好用

好快爆post 已經12

如果閒人巴開始用黛
我應該會分分秒秒都黎黎吹水

閒人巴連lh都玩埋會一日開一個新post

唔好

不如唔好劇透
唔係個個都睇左LH
其實好鍾意戲入面嘅星野源同結衣
佢哋兩個現實一齊都幾好

點解可以咁正
呢段講咩?

大概內容

1. 計總合收視率,最終回 : 逃恥 > DOCTOR X

2. 總合收視率 = 實時收視 + 錄影收視 (唔計重複部分)
比一般收視率更加清楚 實際收睇人數

3. 計總合收視,最終回 逃恥 33.1% ; DOCTOR X 32%
但1.1% 已經相差 100萬人次左右,反映到唔可以實時
收睇既年輕階層都有支持。對吸引贊助商有幫助

4. 考慮續集既話,逃恥似乎比DOCTOR X第5季會更加受歡迎。

5. 劇組已經埋手諗續集,希望可以起越半澤直樹
不如唔好劇透
唔係個個都睇左LH

我都未睇哂S2, 俾巴打劇透左
但係我明大家想瘋狂討論既心情所以Ok
話說gakki係咪唔識玩樂器?
咁佢點作曲?

識哼啲音出黎就得,之後編曲搞

同埋佢係有作詞嘅
hug
作詞:新垣結衣,作曲、編曲:蔦谷好位置

天空(そら)
作詞:新垣結衣,作曲:H ZETT M,編曲:淺田信一(日語:浅田信一)
本專輯的標題曲,音樂影片以「努力的人」為主題。

作詞、作曲:松岡基樹、新垣結衣,編曲:松岡基樹

光芒(ひかり)
作詞:新垣結衣,作曲:葛谷葉子,編曲:知野芳彥

輕輕地(ふわり)
作詞:新垣結衣,作曲:CUBE JUICE(日語:CUBE JUICE),編曲:松岡基樹

唔知仲有冇 歡迎補充
不如唔好劇透
唔係個個都睇左LH

鍾意結衣既巴打通常好善良
呢段講咩?

大概內容

2. 總合收視率 = 實時收視 + 錄影收視 (唔計重複部分)

3. 計總合收視,最終回 逃恥 33.1% ; DOCTOR X 32%

4. 考慮續集既話,逃恥似乎比DOCTOR X第5季會更加受歡迎。

係咪可以知道錄完有冇睇?錄咗冇睇係咪唔計?
留名
星空巴會唔會收低清既版本?
我今日子同lh2有720p
不如唔好劇透
唔係個個都睇左LH

不如唔好劇透
唔係個個都睇左LH

回歸逃恥
不如唔好劇透
唔係個個都睇左LH

回歸逃恥

我唔係話你

求你繼續用黛bb
不如唔好劇透
唔係個個都睇左LH

呢段講咩?

大概內容

係咪可以知道錄完有冇睇?錄咗冇睇係咪唔計?

無記錯佢係計播放
所以綜合收視會遲一星期至出到
Cut off 係播出後7日內錄影播放
不如唔好劇透
唔係個個都睇左LH

鍾意結衣既巴打通常好善良

Sorry
我見見個都傾
我未睇S2
見到有關字眼都飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞