新垣結衣 (12) 如果能一直在一起 不管什麼形式都沒關係

1001 回覆
119 Like 2 Dislike
晨間劇同大河劇係咩嚟
點解會用大河劇吸引ih源過去拍?好勁卡士?

nhk既大河劇,算係一個歷史悠久既保證吧
因為晨間劇比較特別,而且一般收視都好高,20%以上幾乎係必然
係15分鐘既短劇而且要拍一年, 都幾花時間
但就好多女演員因此而紅,好似能年玲奈咁
晨間劇女主角都係演一d 正氣,女性既正面優點角色
阿信的故事就係典型, 所以古美門都講過結衣晨間劇女主咁樣

大河劇一般會搵當紅演員,演過大河劇算係演技肯定吧,但木村都冇做過

晨間劇多數搵新星,冇咩紅左既大牌會去做

新手留名

想以高清追晒啲劇
dev.uck@gmail.com
待星空巴打批准
睇lh有得睇結衣仲有廣末涼子
真係好開心
原來呢次又係新產品,雪肌精咁多產品架,女人野真係唔知點分,好似樣樣都係差唔多咁

仲要每半年出一set,前後五、六種產品

有冇咩啱男仔用架,我見都唔平

唔平咪岩囉
結衣代言既化妝品唔係行cheap路線既

買返枝嚟用,營造透明感

有冇咩啱男仔用架,我見都唔平

好似有隻保濕,但岩女人用多

邊有分
女人男人塊皮咪又係一樣
Marketing問題

男女之間既膠原蛋白有差距(我都係聽老母講)
既然有分男女使用,應該要跟返既

邊有分
女人男人塊皮咪又係一樣
Marketing問題

問左老母 佢話皮膚結構有唔同 如用非自己性別既產品 可能效果冇咁顯著

邊有分
女人男人塊皮咪又係一樣
Marketing問題

識人做賣化妝護膚品
佢話好多product (特別日本brand) 男女line 其實ingredient一樣
只係男士line會加左薄荷或者酒精
等班麻甩佬用落覺得爽d
比起分用男士定女士line, 我覺得係自己個人夾唔夾隻brand同product比較重要
利申:以前細個用d男士line越用塊面越乾,洗完面一陣搞到出勁多油
轉左用其他product先好返

問左老母 佢話皮膚結構有唔同 如用非自己性別既產品 可能效果冇咁顯著

有gakki已經係效果 亦都好顯著

其實好想去買 ,但counter 女sales係度 唔敢出聲買

有gakki已經係效果 亦都好顯著

其實好想去買 ,但counter 女sales係度 唔敢出聲買

網購

邊有分
女人男人塊皮咪又係一樣
Marketing問題

識人做賣化妝護膚品
佢話好多product (特別日本brand) 男女line 其實ingredient一樣
等班麻甩佬用落覺得爽d
比起分用男士定女士line, 我覺得係自己個人夾唔夾隻brand同product比較重要
利申:以前細個用d男士line越用塊面越乾,洗完面一陣搞到出勁多油

你講果d係洗面item?
我而家用保濕算

邊有分
女人男人塊皮咪又係一樣
Marketing問題

識人做賣化妝護膚品
等班麻甩佬用落覺得爽d

之前用AD+,之後爛面,搞咗兩三年先好,好想買雪肌精但有哂陰影

識人做賣化妝護膚品
等班麻甩佬用落覺得爽d

我而家用保濕算

洗面保濕都有
好多女士保濕已經會加酒精
男士果d通常再重手d

識人做賣化妝護膚品
等班麻甩佬用落覺得爽d

我而家用保濕算

洗面保濕都有
男士果d通常再重手d

用咩洗面都好 但求唔敏感就得
召喚下星空巴,琴日喺咪話有野要下載?(baidu source)

今日未得閒整到時再call你
新手留名

想以高清追晒啲劇
dev.uck@gmail.com
待星空巴打批准

我而家用保濕算

洗面保濕都有
男士果d通常再重手d

呢樣我唔識
我無咩敏感問題係比較油
Kose系列用過肌極系列係幾溫和
遲d買雪肌精個洗面皂同保濕試下
Btw果日去睇雪肌精d product好撚大支,有無細支d買
如果現實有今日子就好
每日返工搵錢就係為左比錢請今日子

忘記我都無所謂 只求見你一面
https://www.instagram.com/p/BPUVd_dhJob/
ig link已save

有YouTube link ,要唔要?

洗面保濕都有
男士果d通常再重手d

呢樣我唔識
我無咩敏感問題係比較油
Kose系列用過肌極系列係幾溫和
遲d買雪肌精個洗面皂同保濕試下
Btw果日去睇雪肌精d product好撚大支,有無細支d買

http://www.kose.com.hk/v2/sekkisei/product/detail/620
想買呢支
成500ml
借問聲咁多位巴打 想睇gakki 短髮造型既劇係咪得逃恥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞