新垣結衣 (12) 如果能一直在一起 不管什麼形式都沒關係

1001 回覆
119 Like 2 Dislike
星空巴 求入教 tim2005wk@gmail.com request 已send

唔知wow左未

ig睇左

個IG係邊個開架,又話結衣冇既

非官方

我想問就算背左50音 望住日文識讀 但未必知道組合埋個字係點解
係要再背埋唔同既vocab?

其實你知個vocab讀音,再睇埋句子入面堆助詞同埋前文後理,應該易啲記

利申,鳩up

多謝星空巴
繼續學下先

因為結衣bb所以依家每日都好勤力溫日文

我都係, 假設有日到沖繩見到結衣bb都識用日文同佢溝通

我都係咁諗

平時唔食朱古力,都買

要幫襯雪吻先有用

呢兩盒個代言未斷㗎

唔知wow左未

ig睇左

非官方

佢應該驚d痴漢(我地)係咁洗佢版
睇完新CM又再中毒更深喇

非官方

佢應該驚d痴漢(我地)係咁洗佢版

真係有既話 我起身食飯同訓教都會係ig同結衣bb 講聲

呢張夠痴線
懷疑星空巴24 小時守住係到 秒approve 隔離賜左酒 thanks

呢張夠痴線

痴線好正

呢張夠痴線

痴線好正

覺得小小over左
每次都有人負皮

其實係分唔到yui定aragaki先係姓
google search d result全部都係yui aragaki

Btw會唔會熟到同連さん者くん君都唔講?

新垣係姓
用英文寫可能跟英文名
Chris Chan都係Chris係名 Chan係姓

yui chan/chan yui

屌你老母

陳小姐,大家斯文人

google search d result全部都係yui aragaki

新垣係姓
用英文寫可能跟英文名

屌你老母

陳小姐,大家斯文人

人生污點
每次都有人負皮

wfc,你越注意佢就越開心
無存在感既人只敢偷偷負皮
懷疑星空巴24 小時守住係到 秒approve 隔離賜左酒 thanks

呢張夠痴線

痴線好正

覺得小小over左

老婆唔使加effect唔使化妝已經好靚

新垣係姓
用英文寫可能跟英文名

屌你老母

陳小姐,大家斯文人

人生污點

下次用返日文就無事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞