新垣結衣 (12) 如果能一直在一起 不管什麼形式都沒關係

1001 回覆
119 Like 2 Dislike
星空巴打可唔可以總結下個寶庫 最近更新左咩
今朝無叫醒結衣
佢嬲左我

岩岩話佢今日咁凍着多件衫
點知佢話有我係身邊好warm一d都唔凍
真係無佢咁好氣

未見過派人卡會眼濕,收卡先會㗎嘛

總之果陣係薰心中
古美門已經秤先左
所以薰對羽生無留戀
無挽留同跟隨
所以法官大人 我肯請判羽生收到好人卡

以上です

有聲
睇哂LH第一季
某幾集啲ending 真係好黑暗 都有思考空間
第一集殺人 德松 SP
睇生命大躍進感覺好奇怪,反差好大
gakki太靚,顯得古老生物好恐怖

岩岩話佢今日咁凍着多件衫
點知佢話有我係身邊好warm一d都唔凍
真係無佢咁好氣

睇哂LH第一季
第一集殺人 德松 SP

真相唔重要

總之果陣係薰心中
古美門已經秤先左
所以薰對羽生無留戀
無挽留同跟隨

以上です

有聲

聽到晒把聲
睇哂LH第一季
第一集殺人 德松 SP

真相唔重要

圖片模式太好用

總之果陣係薰心中
古美門已經秤先左
所以薰對羽生無留戀
無挽留同跟隨

以上です

有聲

聽到晒把聲

好有畫面,即刻諗起古美門笑住撥分界
睇哂LH第一季
第一集殺人 德松 SP

S1好幾集我好切身感受到係香港發生,

例如第四集地產霸權&第九,十集保衛家園

似曾相識係咪呢

有集話起樓遮左d陽光果集都好黑暗
一到抗爭 有大台就變晒質
星空巴打可唔可以總結下個寶庫 最近更新左咩

專訪,逃恥ost,補左13個綜藝,同埋字幕工具
新post留名

btw , 想問今日子記憶入面條隧道係咪冇解答
睇完今日子 先睇LH
一路睇一路希望薰同羽生行埋 點知係gay
新post留名

本書都未講
新post留名

本書都未講

書仲出緊?
好快爆post 已經12

如果閒人巴開始用黛
我應該會分分秒秒都黎黎吹水

閒人巴連lh都玩埋會一日開一個新post

呢幾日成日發夢見到bb
一起身就唔記得個夢關於咩 正係隱約記得結衣有出現
話說gakki係咪唔識玩樂器?
咁佢點作曲?

總之果陣係薰心中
古美門已經秤先左
所以薰對羽生無留戀
無挽留同跟隨

以上です

有聲

聽到晒把聲

其實佢一直都冇愛過羽生 最多都只係好感
佢之前睇落接受羽生 只係佢老豆比佢既錯覺黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞