新垣結衣 (12) 如果能一直在一起 不管什麼形式都沒關係

1001 回覆
119 Like 2 Dislike
呢段講咩?

大概內容

1. 計總合收視率,最終回 : 逃恥 > DOCTOR X

2. 總合收視率 = 實時收視 + 錄影收視 (唔計重複部分)
比一般收視率更加清楚 實際收睇人數

3. 計總合收視,最終回 逃恥 33.1% ; DOCTOR X 32%
但1.1% 已經相差 100萬人次左右,反映到唔可以實時
收睇既年輕階層都有支持。對吸引贊助商有幫助

4. 考慮續集既話,逃恥似乎比DOCTOR X第5季會更加受歡迎。

5. 劇組已經埋手諗續集,希望可以起越半澤直樹

逃恥2

我想有LH3多啲
今日子應該無可能了
呢段講咩?

大概內容

2. 總合收視率 = 實時收視 + 錄影收視 (唔計重複部分)

3. 計總合收視,最終回 逃恥 33.1% ; DOCTOR X 32%

4. 考慮續集既話,逃恥似乎比DOCTOR X第5季會更加受歡迎。

逃恥2

我想有LH3多啲
今日子應該無可能了

今日子
gakki版小小戀歌好好可愛呀

我今日loop左十幾次
好治癒

花水木都好好聽
睇007好好笑
呢段講咩?

大概內容

逃恥2

我想有LH3多啲
今日子應該無可能了

想睇古黛感情線

逃恥2

我想有LH3多啲
今日子應該無可能了

lh 都難啦
富士
雅人叔唔想接
原班底走左

同埋第三季仲可以點
真係除非出感情線
因為都無咩角色變化好寫
薰已經入左古美門領域
睇007好好笑

睇好多綜藝都會有好多讚gakki 靚 可愛之類

果陣gakki既反應通常都好正
gakki版小小戀歌好好可愛呀

我今日loop左十幾次
好治癒

花水木都好好聽

隻虹狂loop中
天氣凍到唔想推post
匿係被竇Loop小小戀歌算

我今日loop左十幾次
好治癒

花水木都好好聽

隻虹狂loop中

今日loop 緊天空隻碟

逃恥2

我想有LH3多啲
今日子應該無可能了

lh 都難啦
富士
雅人叔唔想接
原班底走左

同埋第三季仲可以點
真係除非出感情線
因為都無咩角色變化好寫
薰已經入左古美門領域

仲可以交代佢爸爸同服部既計劃到底係咩
岩岩up左2016 CM
天氣凍到唔想推post

閒人巴打字
睇007好好笑

睇好多綜藝都會有好多讚gakki 靚 可愛之類

果陣gakki既反應通常都好正

成班主持好抵死
呢段講咩?

大概內容

逃恥2

見日本YAHOO D評論都係反對續集多
天氣凍到唔想推post

閒人巴打字

你哋聽係YouTube?
Spotify一首佢嘅歌都search 唔到
岩岩up左2016 CM

今日子入手

where buy

商務

me2 想問下Kkbox有冇佢啲歌同劇主題曲

睇唔到既

原來imgur已經收左我皮 幾年都del
http://s1154.photobucket.com/user/cheung9886/library/?sort=3&page=1
頂住先

巴打係咪高登開第一個post 既元祖大佬

係掛

me2 想問下Kkbox有冇佢啲歌同劇主題曲

唔明點解spotify冇結衣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞