新垣結衣 (12) 如果能一直在一起 不管什麼形式都沒關係

1001 回覆
119 Like 2 Dislike
想買張poster痴係房天花板
一張開眼就見到
一張開眼就見到

大大隻字寫住 佢係你老婆

成班ff狗
我叫開yui chan

陳小姐

笑左
送畀各位一眾Gakki巴打
一張開眼就見到

大大隻字寫住 佢係你老婆

今日開始你就是 XXX
為了新垣結衣活下去

成班ff狗
我叫開yui chan

陳小姐

笑左

一睇你地話我老婆點樣叫你地
就知道你地成班係度FF

我不嬲叫開內子(結衣)做''親愛的''
好多痴線佬
成班巴打原來同老婆唔熟

盲腸

《逃恥》開頭劇情,契約結婚
一張開眼就見到

我而家有d 明白日本買到成間房都係手辨 poster 被袋係動漫野既心情 想成間房都係結衣

我老婆黎架
唔好咁癲啦
一張開眼就見到

我而家有d 明白日本買到成間房都係手辨 poster 被袋係動漫野既心情 想成間房都係結衣

就黎新年 唔敢貼住
好驚拜年啲細佬 整爛
一張開眼就見到

有巴打咁做請務必send圖上黎,再寄去lespro到
P.S 純粹想知gakki有咩反應
一張開眼就見到

有巴打咁做請務必send圖上黎,再寄去lespro到
P.S 純粹想知gakki有咩反應

正路應該有,不過可能係日本個邊啲人

成班ff狗
我叫開yui chan

陳小姐

笑左

陳小姐屌你
陳結衣

笑左

陳小姐屌你
陳結衣

呢幾段我笑到有腹肌

陳小姐屌你
陳結衣

停呀

可能巴打 姓陳 結衣嫁左比佢
咪叫yui chan

陳小姐屌你
陳結衣

停呀

可能巴打 姓陳 結衣嫁左比佢
咪叫yui chan

其實Yui Aragaki 點譯做新垣結衣?有冇巴打解吓我知

新ara
垣gaki
結yu
衣i

點解D人唔叫Yui,我就咁憑讀音仲以為gaki/gakki係結衣添

可能因為呢個日本又太多yui
唱歌一個 av一個 仲有唔少明星都叫yui
Gakki個名又響又易讀好可愛

我都以為gakki = 結衣, 唔太識日文
夠叫都咁可愛
其實Yui Aragaki 點譯做新垣結衣?有冇巴打解吓我知

新ara
垣gaki
結yu
衣i

點解D人唔叫Yui,我就咁憑讀音仲以為gaki/gakki係結衣添

夠叫都咁可愛

點叫都咁可愛
熟人先會叫佢YUI
我就係例子

新ara
垣gaki
結yu
衣i

夠叫都咁可愛

點叫都咁可愛

話說之前介紹結衣俾我班fd,點知佢地讀左新(恒)結衣,當場鬧9佢地
我重申一次,係新垣結衣 (垣=援 音)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞