新垣結衣 (12) 如果能一直在一起 不管什麼形式都沒關係

1001 回覆
119 Like 2 Dislike

This

is

我都唔係睇過好多 淨係睇左近年
賣萌:
LH2>=今日子>逃恥>LH1
(未睇smile 睇完可能第二)
毒性:
逃恥>all
劇情:
LH2 >逃恥>LH1>今日子
重刷係應該以完全熟記劇情為基礎,理解劇情隱藏意思為進階,代入角色進行劇情體悟劇情鋪墊目的為高階

第一次係睇yui
第二次係睇yui角色
第三次係用yui角色代入套劇
樓上有人講d劇排序 我唔係睇左好多 但我會咁排:今日子>逃恥>lh2>父女>lh1>飛翔

今日子d劇情深刻得黎又正 (我成日loop佢連續五晚唔訓睇書果度 好撚可愛) 佢個髮型又襯佢 顏色又顯得佢更加白 又cool cool地咁 睇左厄介慢慢征服佢嗰種感覺好正
逃恥都正 睇完小鹿亂撞左幾日 但可能我覺得星野源太可愛(最後隻舞我覺得佢跳得好得意 基本淨係留意佢)同埋個劇情太順理成章
lh2 lh1俾堺叔搶哂戲
父女都正 但健太太柒了 好撚扣分
飛翔我覺得有d 悶

hehe?

根本成段都係講緊男人

巴打囗味獨特
其實點解無人講smile
我睇左第一集,結衣扮失語少女同埋雙馬尾都好可愛
[img]<iframe src="//giphy.com/embed/26xBAm2XO63yBA8Ss" width="480" height="468" frameBorder="0" class="giphy-embed" allowFullScreen></iframe><p><a href="https://giphy.com/gifs/26xBAm2XO63yBA8Ss">via GIPHY</a></p>[/img]

唔識放gif

Ff 緊逃恥2劇情
阿源轉左新工 去左新開既公司做 lead住一班新同事
有女同事無意中鍾意左佢 用暗計令佢同實栗分手

冇蘭丸既 佢好好笑
其實點解無人講smile
我睇左第一集,結衣扮失語少女同埋雙馬尾都好可愛
[img]<iframe src="//giphy.com/embed/26xBAm2XO63yBA8Ss" width="480" height="468" frameBorder="0" class="giphy-embed" allowFullScreen></iframe><p><a href="https://giphy.com/gifs/26xBAm2XO63yBA8Ss">via GIPHY</a></p>[/img]

唔識放gif

我一直都有提
不過得前面有個巴打同意
可能劇情太慘掛

This

is

賣萌:
毒性:
逃恥>all
劇情:

劇情排序個度好同意,今日子未睇過當住不適用先
smile真係笑唔出
但係結衣好可愛

This

is

賣萌:
毒性:
逃恥>all
劇情:

smile賣萌第一
夠鐘抱抱
Ff 緊逃恥2劇情
阿源轉左新工 去左新開既公司做 lead住一班新同事
有女同事無意中鍾意左佢 用暗計令佢同實栗分手

冇蘭丸既 佢好好笑

唔洗擔心冇喎
smile真係笑唔出
但係結衣好可愛

gakki一出場心情平伏番D
夠鐘抱抱

忘記左今日係星期2
smile真係笑唔出
但係結衣好可愛

講起又講,男主演又出事

賣萌:
LH2&gt;=今日子&gt;逃恥&gt;LH1
毒性:
逃恥&gt;all
劇情:
LH2 &gt;逃恥&gt;LH1&gt;今日子

今日子我排咁高 因為佢套戲入面啲表情真係
其實gakki你知唔知你一個表情就搞到香港醫療負擔大大增加㗎
smile真係笑唔出
但係結衣好可愛

gakki一出場心情平伏番D

我會擔心佢受到傷害

賣萌:
LH2&amp;gt;=今日子&amp;gt;逃恥&amp;gt;LH1
毒性:
逃恥&amp;gt;all
劇情:
LH2 &amp;gt;逃恥&amp;gt;LH1&amp;gt;今日子

其實gakki你知唔知你一個表情就搞到香港醫療負擔大大增加㗎

中意s2真知子多d s1個妝化到好黑

賣萌:
LH2&amp;gt;=今日子&amp;gt;逃恥&amp;gt;LH1
毒性:
逃恥&amp;gt;all
劇情:
LH2 &amp;gt;逃恥&amp;gt;LH1&amp;gt;今日子

毒性:
逃恥>今日子>all
1日半爆POST
1日半爆POST

三月嘅時候應該半日爆一個post
smile真係笑唔出
但係結衣好可愛

講起又講,男主演又出事

尿潤
1日半爆POST

我都覺
S2正勁多
樓上有人講d劇排序 我唔係睇左好多 但我會咁排:今日子&gt;逃恥&gt;lh2&gt;父女&gt;lh1&gt;飛翔

今日子d劇情深刻得黎又正 (我成日loop佢連續五晚唔訓睇書果度 好撚可愛) 佢個髮型又襯佢 顏色又顯得佢更加白 又cool cool地咁 睇左厄介慢慢征服佢嗰種感覺好正
逃恥都正 睇完小鹿亂撞左幾日 但可能我覺得星野源太可愛(最後隻舞我覺得佢跳得好得意 基本淨係留意佢)同埋個劇情太順理成章
lh2 lh1俾堺叔搶哂戲
父女都正 但健太太柒了 好撚扣分
飛翔我覺得有d 悶

hehe?

根本成段都係講緊男人

巴打囗味獨特

我都覺
S2正勁多

雪肌精變白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞