現在是少女時代! 忙內SOLO大發!!

1001 回覆
42 Like 38 Dislike
係咪今晚11點就出了
係咪今晚11點就出了

聽朝11點~
突然諗起上堂係搭半先有break放

小賢ig既論文
啱啱睇緊 on style 小賢獨自生活,又諗起 yuri&vivian 個節目究竟去左邊

私心pd已收埋唔播
3月2日晚上11點 ( 韓國時間 )
太妍透過VAPP進行
《 太妍的躺放 》 直播

究竟係咩黎

灘喺度做直播

繼上次整左一個鐘頭餅,完全無講過隻歌既野之後,今次比sone睇住金泰妍訓住喺度一個鐘唔知做d咩

宅女mode on,固定鏡頭睇住佢玩填色遊戲,整指甲...好過睇魚樂無窮同雞仔
係咪今晚11點就出了

聽朝11點~

上堂照聽 怕什麼
係咪今晚11點就出了

聽朝11點~

上堂照聽 怕什麼

上tutorial
3月2日晚上11點 ( 韓國時間 )
太妍透過VAPP進行
《 太妍的躺放 》 直播

究竟係咩黎

訓係床到做直播 不過依d會睇到自己都好想訓
係咪今晚11點就出了

聽朝11點~

上堂照聽 怕什麼

上tutorial

去廁所聽
第一次買KPOP碟所以唔太清楚
想問下HK最快邊到有得買泰妍隻新碟

通常就信和既天空或者MINI既~再唔係就HMV或者CD WAREHOUSE都應該會有~
前者o個2間唔肯定計唔計銷量
後者O個2間就肯定唔計H磅~
所以想幫忙打磅既最好跟飯站尤其貼吧O個D

通常就信和既天空或者MINI既~再唔係就HMV或者CD WAREHOUSE都應該會有~

想跟hksone訂但佢截數都第二週衝唔到首週

正路計第2週難打D...撞正GF首週.....

正路計第2週難打D...撞正GF首週.....

大boss係Twice wo.......
btw 搵人開定新post賀我泰正規
紙條:少時是我女人
忙內:抱歉,少時不是妳女人,少時是搜萬的女人

(全場尖叫)
聽日Yoona要嚟香港arrrrrrrrr
[活動注意!!!] Yoona 允兒明天2月28日會來香港出席時裝品牌活動!
地點: 中環置地廣場中庭地下G40-45號店 Dior置地廣場旗艦店
時間: 晚上六時
大家記得去捧場支持啦! 去圍觀SONE們記得小心安全啊~
[活動注意!!!] Yoona 允兒明天2月28日會來香港出席時裝品牌活動!
地點: 中環置地廣場中庭地下G40-45號店 Dior置地廣場旗艦店

咁突然 請唔到假

咁突然 請唔到假

話係非公開活動~所以未必望到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞