現在是少女時代! 忙內SOLO大發!!

1001 回覆
42 Like 38 Dislike

有無人有興趣夾訂秀英beaming effect個環保袋?

暫時預計230一個
越多人夾就越平
要做兩日panda
btw 我愛少時

暫時預計230一個
越多人夾就越平

巴打知唔知仲有冇衫賣
認識的哥哥
忙內講拍拖野喎 少有
話已經隱退
係咪trax
不過覺得忙內亂up耍太極多

暫時預計230一個
越多人夾就越平

巴打知唔知仲有冇衫賣

已經售完

沇沇

抽抽短髮!!
Taeyeon YouTube Views Record:
I Got Love (4M =1 5/6 days)
I (4M=2 days)
11:11 (4M=2 1/6 days)
Why (4M=2 3/4 days)
SM可唔可以出住呢首音源
想用SPOTIFY loop但無
SM可唔可以出住呢首音源
想用SPOTIFY loop但無

我都好想要呢首
ITUNES可唔可以快D有
一聽就中左毒
太妍正規一輯'My Voice'將於28日發行,主打歌'FINE'。
28日正輯 開唔開con呢

應該唔會開得咁密呀嘛。。隔唔夠一年
太妍正規一輯'My Voice'將於28日發行,主打歌'FINE'。

the title song, 'Fine', was created based on taeyeon's stand out vocals. the album will consist of various genres from pop, ballad, to r&b.

the title song, 'Fine', was created based on taeyeon's stand out vocals. the album will consist of various genres from pop, ballad, to r&b.

有balled值得期待
仲有先行曲聽上癮

我範得BALLAD係SIDE TRACK黎

正輯可以ff下 抽抽係sm王牌黎

王牌姐...未夠一年內開2次CON...好似SM咁奈以黎都無試過??

王牌姐...未夠一年內開2次CON...好似SM咁奈以黎都無試過??

你地會飛過去睇定點

你地會飛過去睇定點

會開就會飛過去啦

你地會飛過去睇定點

當然飛過去

其實點買飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞