現在是少女時代! 忙內SOLO大發!!

1001 回覆
42 Like 38 Dislike
https://na.cx/i/v1d8q59.jpp

最尾嗰首係咪遊走記憶的時間
媽呀金泰妍好暖

反而驚訝無pray
同埋睇返...第6隻TIME LAPSE都係金鐘元填詞同作曲
太妍從今天(21日)開始連續五天的中午12點及凌晨12點將透過官方頻道公開收錄歌曲的highlight medley,將能看見太妍以全新概念變身後的魅力。
劃一個重點:特別的是,本張專輯將有2個版本更引發了高度期待。
https://na.cx/i/v1d8q59.jpp

最尾嗰首係咪遊走記憶的時間
媽呀金泰妍好暖

反而驚訝無pray

媽呀
我終於等到呢首喇
劃一個重點:特別的是,本張專輯將有2個版本更引發了高度期待。

Shut up and take my money

留名

好似話兩個版本既內頁都唔同

即係逼人買2隻姐!咁我買4隻囉
「太妍說會跟公司說說看(發行)〈走過記憶的時間〉的音源」

之前有sone喺fs同抽講過,結果真係有
http://youtu.be/LsNOFYospjw

呢首係第10首歌黎
太妍,正規一輯裡一首常見的featuring都沒有的原因

太妍方面的關係者表示「因為是太妍自己的第一張正規專輯,在整體部分都參與的程度傾注了心意」、「從主打歌到收錄曲的選擇與專輯整體計畫或是想法太妍都參與了」
原來I Got Love Kenzie都有份作
佢真係咩歌都作到
Into the New World, Oh, f(x)Pinocchio, SJ Devil都係佢
佢真係咩歌都作到
Into the New World, Oh, f(x)Pinocchio, SJ Devil都係佢

首fire就係i個班底既出品
佢真係咩歌都作到

首fire就係i個班底既出品

今之個班底好期待

「太妍說會跟公司說說看(發行)〈走過記憶的時間〉的音源」

之前有sone喺fs同抽講過,結果真係有

暖到

i love泰妍

我都係4買

我都係4買

點解要買多兩隻
允兒在徐玄 ins留言一則yoona__lim: 아 김서현 콘서트 갈수나있을랑가
阿我能去看金徐玄的演唱會嗎
翻譯cr.____litfive5 ​​​
允兒在徐玄 ins留言一則yoona__lim: 아 김서현 콘서트 갈수나있을랑가
阿我能去看金徐玄的演唱會嗎
翻譯cr.____litfive5 ​​​

睇你既運氣啦,上次咁好彩
小鹽好得意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞