現在是少女時代! 忙內SOLO大發!!

1001 回覆
42 Like 38 Dislike
想問下2月27香港時間10點係唔係會有新mv睇?

晚上11點 好似係

晚上11點 好似係

唔該哂

晚上11點 好似係

唔該哂

唔係。。係香港時間28號上午11點
兩個版本既內頁係咪唔一樣

晚上11點 好似係

唔該哂

朝頭早
兩個版本既內頁係咪唔一樣

晚上11點 好似係

唔該哂

朝頭早

改左音源磅制度

晚上11點 好似係

唔該哂

朝頭早

改左音源磅制度

姐係之後mv出果陣全部都係朝頭早?

晚上11點 好似係

唔該哂

朝頭早

改左音源磅制度

Good呀可以上堂睇

晚上11點 好似係

唔該哂

朝頭早

改左音源磅制度

Good呀可以上堂睇

朝早11點好難第1時間開嚟聽

晚上11點 好似係

唔該哂

朝頭早

改左音源磅制度

正路係,因為半夜出歌要等到當日下午1點先入磅
新album啲圖好正

Red Velvet went to Seohyun's concert today!!! #LoveStillSeohyunConcert
SNSD will come to Hanoi, Vietnam on April 1st to perform at a charity concert.
呢個未確定
忙內自彈自唱咗三首自作曲
兩首英文 一首叫beautiful 一首叫kiss me
第三首係韓文歌 淨係記得個重點係叫d情侶分手定點之類 好似係
忙內自彈自唱咗三首自作曲
兩首英文 一首叫beautiful 一首叫kiss me
第三首係韓文歌 淨係記得個重點係叫d情侶分手定點之類 好似係

第三首係翻唱10cm嘅歌
唱咗幾首音樂劇嘅歌
少時同tts嘅歌嘅改版
最後唱咗重逢抒情版
唱咗幾首音樂劇嘅歌
少時同tts嘅歌嘅改版
最後唱咗重逢抒情版

day by day, baby baby, itnw, i like the way. life is great
Setlist for 170224 #Seohyun AGIT Concert

1. VCR
2. Magic
3. Bad Love
4. Talk
5. Moonlight
6. VCR
7. Baby Baby (SNSD)
8. Day By Day (SNSD)
9. Hello
10. VCR
11. All That Jazz (Musical Chicago)
12. My Strongest Suit (Musical Aida)
13. VCR
14. I'll Wait For You (Fashion King OST)
15. It's OK To Be Hurt (Kim Soo Ro OST)
16. Love Sick (TTS)
17. Lonely Love
18. Talk (Movie like moments with Seohyun - Your bad memory of love to forget & Love you're dreaming of)
19. Beautiful (Carly Rae Jepsen)
20. Kiss Me (Sixpence None The Richer)
21. Is Spring Good? (10cm)
22. Goodbye (SNSD)
23. Hoot (SNSD)
24. Party (SNSD)
25. VCR
26. Don't Say No & Band Introduction
27. Talk
28. Love & Affection

Encore

29. Into The New World (SNSD)
30. Twinkle (TTS)
31. Problem (Ariana Grande)
32. I Like The Way (TTS) & Dancers Introduction
https://youtu.be/j3nQRdoLEQA
呢首不得了?

抽抽果然慢歌最正
跟美英不同的地方在,美英的AGIT很明確的跟你說這一段是ost這一段是少時medley等等等,忙內的AGIT就真的是如她所說的以愛情為主題去安排穿插歌曲,所以一下又會聽到SOLO的歌,一下又會聽分隊/大隊的歌
忙內超可愛的是動不動就跟旁邊的道具對話ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ一下叫吉他走開一下叫紙條版出來又叫它閃開ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞