現在是少女時代! 忙內SOLO大發!!

1001 回覆
42 Like 38 Dislike
中7你 係邊訂碟?

我一個版本訂"簽名版",另一個版本一係幫fd買,一係heartgg訂

簽名版即係點?

個代理話會比隻碟抽簽,再拎黎比你,但你信唔信係親簽就自行決定啦

簽名版個價會唔會差好多
係mini shop訂係咪會計銷量??
定係跟飯站好d??
如果想跟有無巴絲有link????Thx~~

小賢鐵沙掌第三名受害者

同步姐妹花

中7你 係邊訂碟?

我一個版本訂"簽名版",另一個版本一係幫fd買,一係heartgg訂

簽名版即係點?

個代理話會比隻碟抽簽,再拎黎比你,但你信唔信係親簽就自行決定啦

簽名版個價會唔會差好多

會,貴好多
係mini shop訂係咪會計銷量??
定係跟飯站好d??
如果想跟有無巴絲有link????Thx~~

唔肯定計唔計,跟飯站正路計最安全,尤其抽吧嗰d
Sunny在剛才HanHeejun的Vapp中進行了電話連線,內容表示今年內應該可以看見少女時代完全體(回歸)的樣子。
美英說秀英怎麼都不說話,秀英:我忙著吃ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ然後忙內說還有麵,秀英:再給,留著剩下要幹嘛ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
6th Gaon Chart 音源部門月榜:

太妍-Rain:二月第二名
太妍-WHY:六月第四名
太妍-Starlight:六月第五名
太妍-11:11:十一月第二名
中7你 係邊訂碟?

簽名版即係點?

簽名版個價會唔會差好多

會,貴好多

邊到有得買
期待cover up feel so fine
中7你 係邊訂碟?

簽名版即係點?

簽名版個價會唔會差好多

會,貴好多

邊到有得買

求簽名版網址
#少女时代# 东亚体育独家报道,少女时代预计将在7月底发行出道10周年纪念专辑,最近已经开始筹备工作。 ​​​
尤其是接下來的10週年專輯將會成為歌謠史上的重要標誌。舞蹈女團在10年間一直不變的在頂級女團的位置上進行活動,並推出10週年專輯是前所未有的事情。
中7你 係邊訂碟?

簽名版即係點?

簽名版個價會唔會差好多

會,貴好多

邊到有得買

求簽名版網址

唔係O係網度買....我係聯絡個代理人咁...個代理人有門路拎到簽名咁姐....你當淘寶或者IG SHOP咁LOR....都係O個句你信唔信係親簽就自行決定啦 ...我只係因為去唔到FS先買呢D黎安慰下自己姐
可唔可以期待下年尾既10周年concert

依家等佢公布有無CONCERT或者PARTY
SM官方立場表示:目前對於少女時代完全體回歸尚未確定日期
傳聞係呢兩個版本同封面
小賢SOLO CON仲未賣晒飛
SM官方立場表示:目前對於少女時代完全體回歸尚未確定日期

Sm套路未確定即係確定

無錯,即係就快cb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞