現在是少女時代! 忙內SOLO大發!!

1001 回覆
42 Like 38 Dislike
想當年睇MV 以為秀英係日本人
金玄寶

唔想引發罵戰,但我個人認為twice定延果定位同秀英好似,但如果當年一齊比較,我會覺得秀英贏幾個馬鼻,不過可能最快嫁果個會係佢...都拖左幾年啦…
唔想引發罵戰,但我個人認為twice定延果定位同秀英好似,但如果當年一齊比較,我會覺得秀英贏幾個馬鼻,不過可能最快嫁果個會係佢...都拖左幾年啦…

當年佢嘅個人技勁到逆天 oppaaaaaaaaaa
痴線Fany live完全係女朋友視角黎

睇到
超大頭

到底仲有冇女idol嘅個人技有佢咁癲 大物、Christina 呢個最近上節目又重出江湖
最新個人技

好勁

到底仲有冇女idol嘅個人技有佢咁癲 大物、Christina 呢個最近上節目又重出江湖
最新個人技

好勁

點做到
[Trans]
Me: I'm here with my girlfriend!
Seo: Really? Where?
Me: (Show her a mirror) Here!
Seo: Wow, your girlfriend is pretty!
岩岩睇CCTVB,康子妮同秀英好似樣
岩岩睇CCTVB,康子妮同秀英好似樣

mr mr 時期既秀英
金太妍昨天去玩密室逃脫 還以很快的速度逃出來XD

今日忙內簽名會...多人到呢
原推說剛剛簽名會的時候因為圍了很多人,路人走過的時候會說:「是誰啊?」「聽說是徐玄,徐玄 。少女時代」「真假?」
這樣的對話聽了幾百次,不過說是徐玄,「那是誰?」這種回答一次都沒有聽見,突然覺得很神奇。

今日忙內簽名會...多人到呢

果然是少女時代
形象是甚麼?

https://www.youtube.com/watch?v=g7fGNCNqA48

當年正直忙內去左邊度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞