現在是少女時代! 忙內SOLO大發!!

1001 回覆
42 Like 38 Dislike
28日正輯 開唔開con呢

應該唔會開得咁密呀嘛。。隔唔夠一年

正輯可以ff下 抽抽係sm王牌黎

王牌姐...未夠一年內開2次CON...好似SM咁奈以黎都無試過??

你地會飛過去睇定點

當然飛過去

其實點買飛

我係買牛
太妍正規一輯'My Voice'將於28日發行,主打歌'FINE'。

the title song, 'Fine', was created based on taeyeon's stand out vocals. the album will consist of various genres from pop, ballad, to r&b.

有balled值得期待
仲有先行曲聽上癮

我範得BALLAD係SIDE TRACK黎

r&b

王牌姐...未夠一年內開2次CON...好似SM咁奈以黎都無試過??

你地會飛過去睇定點

當然飛過去

其實點買飛

我係買牛

+1

+1
我諗得抽solo我會飛過去韓國睇

你地會飛過去睇定點

當然飛過去

其實點買飛

我係買牛

+1

+1
我諗得抽solo我會飛過去韓國睇

唔只....團體CON同必定會飛過去...
其他成員既SOLO CON就真係要睇假期做人
Fine

你地會飛過去睇定點

當然飛過去

其實點買飛

我係買牛

我未回得切氣喎
唔好開住啦

你地會飛過去睇定點

當然飛過去

其實點買飛

我係買牛

我未回得切氣喎
唔好開住啦

你去會小賢個SOLO CON??

你地會飛過去睇定點

當然飛過去

其實點買飛

我係買牛

我未回得切氣喎
唔好開住啦

不要說了

你地會飛過去睇定點

當然飛過去

其實點買飛

我係買牛

我未回得切氣喎
唔好開住啦

不要說了

你d飛仲未搞掂咩?

你地會飛過去睇定點

當然飛過去

其實點買飛

我係買牛

我未回得切氣喎
唔好開住啦

不了 啱啱先回返上年啲氣

你地會飛過去睇定點

當然飛過去

其實點買飛

我係買牛

我未回得切氣喎
唔好開住啦

不了 啱啱先回返上年啲氣

唔花心既話都好易回氣姐

忙內演唱會周邊 如果有人有興趣同我講 可以部份代購

係港紙定咩紙

係港紙定咩紙

美金 價錢暫時僅供參考
因為呢個係package價 唔知同現場價有無分別
另外22號晚上截第一批
之後個d要等現場完場之後買
有無人有興趣夾訂秀英beaming effect個環保袋?

暫時預計230一個
越多人夾就越平

有無得訂衫

暫時預計230一個
越多人夾就越平

有無得訂衫

衫 官方表示已經售完

暫時預計230一個
越多人夾就越平

有無得訂衫

衫 官方表示已經售完

呢個26號截止

恭喜大家有新WALLPAPER用

唔該著返好件衫
https://na.cx/i/v1d8q59.jpp

最尾嗰首係咪遊走記憶的時間
媽呀金泰妍好暖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞