現在是少女時代! 忙內SOLO大發!!

1001 回覆
42 Like 38 Dislike
話說依度有冇巴打會開團買碟
路人飯想問下抽隻碟幾時出
岩岩睇完teaser好期待
劃一個重點:特別的是,本張專輯將有2個版本更引發了高度期待。

Shut up and take my money

即係逼人買2隻姐!咁我買4隻囉

我都係4隻

點解要買多兩隻

個人喜好啫
我例牌一隻開一隻唔開
所以2個版本啫係買4隻

劇透王

劇透王

劇透俾但你都唔知佢劇透緊
#太妍 首張正規專輯《#MyVoice》全曲音源
2月28日中午12點(韓國時間)公開
好耐無試過咁期待出碟
每一日都好難捱
中7你 係邊訂碟?
太妍將以3月3日KBS的音樂銀行作為正規一輯'My Voice'的回歸初舞台!
中7你 係邊訂碟?

我一個版本訂"簽名版",另一個版本一係幫fd買,一係heartgg訂
太妍將以3月3日KBS的音樂銀行作為正規一輯'My Voice'的回歸初舞台!

到時twice剛好goodbye stage,睇唔到抽抽大戰twice

到時twice剛好goodbye stage,睇唔到抽抽大戰twice

兩間公司計好曬 廢時抽抽贏太多
Oh~ BGM and photo ads of Taeng isn’t on Sword&Magic forum anymore, might mean her contract period ended
有冇巴打絲打知兩個version有乜大分別?
中7你 係邊訂碟?

我一個版本訂"簽名版",另一個版本一係幫fd買,一係heartgg訂

簽名版即係點?
你哋仲有冇之前butterfly kiss嗰啲週邊
有冇巴打絲打知兩個version有乜大分別?

sm未出spec
中7你 係邊訂碟?

簽名版即係點?

個代理話會比隻碟抽簽,再拎黎比你,但你信唔信係親簽就自行決定啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞