【7 月新番】OVERLORD III【集中討論 9】

1001 回覆
19 Like 15 Dislike
失敗者聯盟
屌根本咩都唔洗做又有大國保護幸福到爆
又有D女僕出嚟J下

BTW個負皮係我唔小心HI到
唔好咁啦,侵略者要咩人保護
點解唔念在同伴友誼上放過佢地?對安茲冇晒好感
本身就係為左做實驗而引黑工入去 做咩要為班黑工嘅友誼放過佢地
赫克朗同伊米娜係咪吊住條命做巢穴?
最慘又真係up中左其中一個既特徵

俾我諗起以前個彩虹糖廣告
然後有冇人可以扑暈我一個禮拜
佢唔係叻過頭話要問候安茲可能真係過到關
都冇得兜啦
招不死者接觸咩技黎
同問
班人一開始己經錯狗晒logic, 無人迫你入黎呢度
見唔對路連最基本跪下係度都無,屌你老味誠意分都無埋
之後仲想用小聰明過關?仲要比我識穿,屌你呢一刻係我都想殺晒對面啦
你侮辱自己既智慧唔緊要,但你呢刻係想合理化你既on9 而去硬要我變成on99

咁你地覺得會有人同情呢班仆街?
第一,引workers入大墳墓只係為咗測試防禦機制,入咗就一定全殺
第二,安茲都有講唔想畀外人踏足佢同伙伴起既基地,為咗第一點先讓步
最後個隊長仲要扮以安茲伙伴名義入大墳墓,好死唔死講到似足泡泡茶壺 ,衰多兩錢重
小說安茲有講如果唔係佢講大話就四個都喺鬥技場殺哂就算
人格低賤唔值得同情
犯錯唔認第一時間發爛講大話,屌3流級數
望下忠犬點做人,點解人地有世外高人幫呢
高下立見
overlord 根本一直有教我地做人既基本野,你唔胡思亂想,唔貪心根本平平安安
咁呢班友做得worker都唔預佢地有幾正直
其實好簡單
你跟著個閪Leader
而你又覺得佢係冇問題
咁就你都有問題啦
所以咪話本野教左你點處世做人
你試想象如果當時安妮大將軍個集講大話
一丘之貉
掉反轉咩人跟咩leader
lm
鄧兩位小妹妹可憐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞