【7 月新番】OVERLORD III【集中討論 9】

1001 回覆
19 Like 15 Dislike
撚知咩

濕撚曬
見佢講得咁有自信,以為佢有咩大計
佢動畫飛撚咗一段
本身小說個到係一個對比黎
血帝招待馬雷佢兩個別國使者嘅時候奉上嘅飲品被佢兩個踩到一文不值
甚至ff佢兩個係專登想激嬲佢
之後血帝佢自己試過大墳墓嘅飲料先自愧不如
成季都九唔搭八
我仲以為會係植入式廣告 屌佢sell果汁先生咁款
果d類似橙汁既野飲係真橙汁?

本身以為鮮血弟會好謹慎/猜疑d橙汁出現既原因/用意,
例如高科技製作手藝或d食材有幾稀有, or有冇毒咁
但完全冇相關野, 而係直接見到有野飲就埋位, 然後讚兩句
意思不明, 1黎冇其他野飲做比較, 2黎飲後無下文/冇連貫劇情

s3劇情好多甩漏(作畫、心理描寫、吸引力較高既劇情)+焦點/重點亂咁放
唔知係咪因為製作時間太趕急
本身鮮血帝為左搵安茲弱點準備左好多禮物
但係淨係門口等個一段時間, 已經知到所有禮物都滿足唔到佢
買電子書版一問,我見 book Walker 出到 13, 而 Google book 出到12, 其實有無話邊個 apps 比較易用方便睇?重有無其他電子書 apps 有賣 overlord?
利申:好想一次過買晒黎睇
依家白狐高質過madhouse
將可以整20幾集GE野cut到13集
咩動畫都死啦
動畫只係小說廣告
仲有様嘢想講
呢套嘢成功 So-bin 有好大功勞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞