【7 月新番】OVERLORD III【集中討論 9】

1001 回覆
19 Like 15 Dislike
其實點解做到第三季都會唔夠預算畫到崩哂

呢套野o係亞洲應該好搵錢, 出24集都大把廣告商或電視台買黎轉播

希望佢以後可以remake講返詳細d, 動畫漏左太多細節
公主智力勁D定鮮血帝
鮮血帝真係好主角feel 可惜
我都想知 又話交換人質既

btw 想知網上有無完整小說版睇?
老實講佢唔係蠢唔曬,佢係好L聰明,因為咁細微既野佢已經確定個老野己經出賣左佢

一般既王就算發現有問題都係15/16 要再試探又或者以為老野恐懼過頭所以無好high表現
網上當然有啦 我就覺得要支持正版 你可以買電子版(網上)/實體版 (我個人買實體書)
安茲有招向星星許願 變條j不是難事
越黎越覺得動畫唔好睇
我都係跟番小說算
老實說 我真心覺得今集又唔係咁差

重點都叫出到
都叫合格
個王帝超撚勁 如果唔係有主角呢D咁撚屈機既勢力,
佢個國家一定最撚勁
阿伯實力應該同滅國 差唔多
印象中廢過13英雄個阿婆少少
請得madhouse都崩成咁
你覺得安茲會俾人類留響大墳墓咩,
書記係作為日後交流既代表 安茲派小迪做代表
,腦補帝見到佢之前控人,所以腦補書記會俾小迪控制爆曬d料
仲腦補安茲擺明車馬套佢料好強勢好深不可測
公主 未睇呢集動畫 但小說係呢集坐馬車到 解血帝有安排個間諜係公主個邊,有講公主諗出黎既政策係王國唔比採用,但鮮血帝偷左黎係帝國用,而家帝國咁繁榮有好多都係用左公主既政策,公主係鮮血帝既討厭女人排名係第一第二,因為佢覺得公主係深不莫測,係小說坐馬車呢到直情話公主係到扮傻扮廢,完全估唔到公主諗咩,可見鮮血帝已經承認左公主聰明過佢
因為madhouse今季又係做幾套既關係?
公主>>>鮮算
拉那個iq連小迪/雅兒讚佢係聰明仔
佢自己都自己係怪物 但局限左係人類既身體
焗人買blueray所以崩
買碟會靚d
唔係一樣咩
我肯定答你公主
公主識扮野隱藏自己人格
會執下至出bluray
公主會唔會去大墳墓坐下
佢係樓層守護者 你話呢
大部份人認為係種類轉換既道具
理由:佢自己都認為自己唔屬於人類
識佢既人都覺得佢係怪物唔係人
小迪/雅兒認同係隊友
人類無法理解佢既想法
公主由見到小迪果一刻已經知道大墳墓係當代最頂尖的存在
秒速投奔呢個最有實力的團體
而鮮血見完仲覺得聯合軍圍得死骨王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞