【7 月新番】OVERLORD III【集中討論 9】

1001 回覆
19 Like 15 Dislike
跟埋你道理, "答係人情唔答係道理", 你唔用腦分晰過就上黎"提出疑問", 屌你係道理唔屌你簡直係慈悲啦

再者, 提出疑問唔係要求有人去回應你係為左咩
俾著係現實我一樣會出聲屌你, 因為我係個誠實嘅小朋友囉

要求嘅定義真係只有你所講嘅咩 你再思考下先啦

上討論區係點樣都係你個人一廂情願, 真實係只要可以留言就可以包埋屌你呢樣野, 唔接受嘅你一係可以唔好上黎, 一係就繼續罵戰囉
叫得你再思考下就袋緊錢落你袋, 唔係個個人都可以接受同一個理論 你都唔可以迫人人都agree你嘅論點都係岩

屌你同發火係兩回事, 屌你係想你知衰想你好, 發火就已經無理智瘋狂盲反, 連呢d 你依家都未分得出所以咪叫你再思考下先囉

你可以繼續用呢種自以為是嘅態度去面對所有人, 蝕底個個係你唔係我
冇唔俾問呀,都花時間解釋比你知,仲唔對你夠好?大把人理都唔理你啦
其實都冇屌你,真係好奇你理解力點解咁低,撚係個助語詞JA
如果你唔係飛住睇,真係睇唔明,我諗你智力真係出問題
屌你咁撚樣都有罵戰
小朋友齊打交
咩嘢唔俾問啫,但可唔可以問返啲有營養嘅問題
唔係一下撻討論區三個字出嚟就大哂 同啲人撻言論自由有咩分別
高質討論你我有責

學你話齋,問唔一定要答,我屌鳩你都唔一定要駁嘴
利申:無發火,純理性討論
費事嘅人無point 就屈我發火
咁都有得嘈
嘈先好
唔係個post就沉
係咪睇H漫多 屌D奴隸屌到佢地愛上主人?
今次換左人開POST喔 留名
今次唔係變小說post,變罵戰post
遲咗
插尿道 諗起都爽
想問下小說仲有冇提其他有sm性質的拷問thz
Web就有
文庫冇
係祥細敢描述定係敢2 提一提 thz
Web我詳細冇睇
等其他人答你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞