【7 月新番】OVERLORD III【集中討論 9】

1001 回覆
19 Like 15 Dislike
黑人好似話去左旅行停更一排
鮮血帝後呢到表演得幾能型
可惜阿伯正d
阿伯:鞋底好好味
NK咁快手
咪又係脫髮危機
好想睇 “都是魔導王害的!!不,會不會不是他害,而是魔導王的陰謀”同埋“偶然真教人害怕” 仲有到底魔導王你算了我多少步呢幾句野 初初睇真係笑死
絕死見到安茲一定即刻出水 不停話要生仔
無知真係可憐
爭寵
好鬼正鮮血帝 初初成日諗多左到而家都廢事再諗 乖乖地做屬國算數 仲要日日同fd 食磨菇食到勁肥
為左表現鮮血帝既智力所以咁寫,
不過睇之後劇情其實由佢曝光仲好,
皇帝知自己無左最大王牌就更少選擇,
可能小迪覺得咁樣更易誘導,
所以先由得佢
個書記乜唔係要留係大墳墓, 之後腦補帝當佢俾人控制左咩

點解回程仲係架車度?
安g sama

根本所有計劃都係迪米條撚屌自已諗出黎
好好笑 小說安茲乜都唔知 之後用對話暗示叫迪米講 但迪米話安茲大人諗既野佢自己唔會認到 ,轉頭安茲就暗示大墓地第二聰明既雅貝講,但雅貝又hea 鳩安茲,如果安茲有肉身早就嘔左血
咁係個皇帝蠢唔曬姐
如果唔係突然彈左主角堆規格外既存在出來,鮮血帝其實係猛人來
小迪:讚美安玆大人祟高的賢德與智慧 我認為賢王最適合
笑出聲 即刻諗起倉鼠
你個名
鮮血帝勁人黎嫁 目前所有角色計 智力一定有top5
只係迪米佢地太超班
大法c 無記錯係用到6階魔法(頭盔先 唔係5就6)
係魔法痴黎 為左魔法可以all in 所以安茲答應教魔法為條件

至於拉那 好多人認為佢係後期已經轉左種族已經唔係人類 我都同意班人既睇法 唔多作解釋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞